După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 noiembrie 2014

Alfa Omega TV va transmite prin satelit programele Moldova Creștină TV


Vești bune! Începând de săptămâna aceasta, emisiunile Moldova Creștină TV vor putea fi urmărite și pe postul român de televiziune Alfa Omega TV. Acest lucru se datorează noii colaborări, stabilite recent, între cele două televiziuni.
Pentru început Alfa Omega TV va include în grila sa de programe emisiunile Adevărul despre AdevărActual și o parte din știri MCTV. 
"Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest început de colaborare. Ne exprimăm speranța că vom putea ajunge cu mesajul Evangheliei la un număr mai mare de oameni și, astfel, să zidim românimea în Cuvântul lui Dumnezeu", se menționează în comunicatul postului de televiziune Moldova Creștină TV.
Alfa Omega TV se retransmite și în rețelele de cablu TV din Republica Moldova.
Alfa Omega TV este prima televiziune creștină prin satelit din România, fondată în anul 1994, care acoperă, prin semnalul său, țările din Balcani și Estul Europei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.