După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 iulie 2014

Pastorul Daniel Brânzei în vizorul pastorului Doru D. Ilioi


Frate Daniel Brânzei,

Cu tot respectul pt D-voastra inca de cand eram doar un copil, ma mir nespus de balmesul unsuros in care ati strecurat si niscaiva bureti nebuni.

Sunt din alta generatie si cu toate astea n-as gusta nici “daca-mi taiati capul”, cum am citit in RM ca ar fi spus bunicul cand i s-a cerut sa semneze o hartie.

Deasemenea taceam si-mi vedeam de obraznicie daca nu ati fi insinuat in mai multe ocazii cum ca unii la batranete isi pierd din calitatile intelectuale. Si asta ca sa poata intelege unul sau altul cum de s-a putut intampla metamorfoza fratelui mai in varsta si mentorului D-voastra. Se pare ca aici putem admira in toata splendoarea sa, zicerea românească precum ca "Dumnezeu nu bate cu parul".

Ma tem ca ce faceti acum, fara sa realizati, este ironia fina a lui Dumnezeu, care mai si râde din cand in cand.

Ramane sa mai aflam câteva lucruri. Care e varsta critica, simptomele si cat tine grozavia.

Cat despre botezul “Mister(ului) C”, e imbucurator, dar ati uitat sa specificati in care din piscinile din imagini.

Cu drag,
Doru

PS - serios, ce-ati pațit? V-a furat cineva parola la blog, ati atins vârsta critica sau avem de-aface cu lucrarea lui Dumnezeu care ii mai lasa uneori pe oameni in voia mintii lor?
Mi-i o frica sora cu groaza ca nu cumva sa fie un început de manipulare in masa. Brrrrr...nici nu ma mai gandesc la varianta asta. 
Dupa umila mea parere, inca este timp de reparatii. Smerenia si acceptarea greselii nu vlaguieste ca si incercarea de a demonstra ca merele cresc prin ciresi si gutuie amara.

Doru D. Ilioi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.