După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 7 iunie 2014

Dr. Ron Harris în România

Cu  o experiență de peste 50 de ani în radio, dr. Ron Harris conduce o organizație care instruiește și spijinește radiouri creștine din întrega lume. El va fi prezent duminică, 8 iunie în Biserica Baptistă ”Betel” din Timișoara, în cadrul serviciului de dimineață, iar seara la Biserica Baptistă ”Harul” Lugoj. Marți, 10 iunie, va fi în Clisura Dunării unde se va întâlni cu pastorii din zonă. Împreună cu el va fi prezent și directorul general al Radio Vocea Evangheliei, dl. Lucian Despa, precum și pastorul Ionel Tuțac, secretarul Uniunii Bisericilor Baptiste din România.

Dr. Ron este profesor de comunicare și radio la Southwestern Baptist Theological Seminary în Fort Worth, Texas și la Dallas Baptist University. A fost director general timp de 15 ani la radio KCBI în Dallas, Texas. Ron a lucrat pentru mai multe radiouri în SUA, cât și în Atena, Grecia, în cadrul US Air Force.

De asemenea, Ron Harris a slujit ca director media în mai multe biserici evanghelice. A produs și a moderat mai multe emisiuni TV pentru rețeaua națională de televiziune ACTS TV. 
Ron a fost ales președinte al NRB (National Religious Broadcasters), trei ani consecutiv și a activat ca membru în bordul director al NRB timp de 30 de ani. Dr. Harris a înființat MEDIAlliance International, o organiație care instruiește și susține alți producători media.

Ron este căsătorit cu Judy de 47 de ani și au patru copii și cinci nepoți. Ron locuiește în Arlington, Texas și este membru activ la First Baptist Church, Dallas.
Ionel Tuțac 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.