După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 ianuarie 2014

Priorităţi de rugăciune pentru 2014 - Reţeaua de rugăciune pentru România

Anul 2014 
este un AN DE HAR PENTRU MÂNTUIREA multora. Nu va fi un an ușor, dar multe vieți vor fi salvate prin întâlnirea cu Isus Hristos. Este un an de extindere a Împărăției lui Dumnezeu în România prin creșterea cunoștinței despre bunătatea, puterea și harul Domnului, a slavei Lui (Hab. 2:14)
2014 - fiecare zi de vineri - chemare la post și rugăciune pentru România. (Ioel 2:1,15).
2014 este un an de cotitură pentru țara noastră. Motivele de rugăciune ale anului sunt:

Pentru Biserică

  • pentru intrarea deplină în mandatul dat de Domnul legat de propovăduirea Evangheliei.
  • Familii - mântuirea întregii familii, restaurarea relațiilor și unitate între soți, protecție, restaurarea relațiilor între generații (Mal. 4:6), copii și tineri- radicali pentru Cristos.
  • Unitate în și între biserici, unitate în Trupul lui Cristos din România. Restaurarea și vindecarea relațiilor dintre creștini, întregirea Bisericii Domnului din România, eliminarea dezbinărilor și neiertărilor care duc la fragmentare.
  • Extinderea revelațiilor despre:  identitatea în Cristos,  autoritatea spirituală, dimensiunea  închinării și rugăciunii, a principiilor binecuvântării Domnului, a valorilor Împărăției lui Dumnezeu.
  • Ieșirea Bisericii dintre ziduri cu  mesajul Evangheliei, al speranței, către comunitate, în localitățile  țării, ca fiecare creștin să fie un misionar activ în sfera sa de influență și acțiune. Ne rugăm pentru seceriș și pentru lucrători la secerișul cel mare. Este un an al mântuirii pentru mulți!

Pentru România

  • Trezire și mântuire în masă a românilor. Să  proclamăm pe Isus Cristos ca Domn și Stăpân peste România, ca Împărăția lui Dumnezeu să vie, ca Voia Tatălui să se facă, precum în cer, așa și pe pământ, în România. Să declarăm: România închinată Domnului Isus Cristos!
  • Noul Președinte al României - să fie un om pregătit de Dumnezeu pentru România pentru acest nou sezon. În plan spiritual va fi multă împotrivire - să ne rugăm cu perseverență în 2014 pentru ca omul ales de Domnul să iasă la lumină și să fie validat prin votul populației.
  • Modificările Constituției României - pentru păstrarea libertăților fundamentale pentru cetățeni, pentru definirea corectă a statului român, pentru definirea biblică a familiei, pentru libertatea credinței creștine- în esență și în forme de manifestare, pentru recunoașterea prin Constituție a bazelor și valorilor creștine ale României, pentru echilibru între puterile statului. Să ne rugăm ca toate modificările să fie spre binele țării și al populației, pentru păstrarea unui echilibru de dreptate între puterile statului, pentru mecanisme care să asigure stabilitatea și integritatea națională și teritorială a României.
  • Proiectul organizării adminstrativ teritoriale a României - să fie făcut în timpul și după voia lui Dumnezeu.
  • Alegerile europarlamentare - oameni integri, verticali, cu dragoste de România și cu frică de Domnul.
  • Eradicarea corupției din țară, pentru legi drepte și oameni integri, cu frică de Domnul, în structurile de autoritate din România. Legi drepte și benefice pentru țară și populație.
  • Protecția țării și a populației de epidemii, dezastre, calamități, atacuri teroriste.
  • Atitudine pro-Israel - în biserici și la nivel guvernamental. Să ne rugăm și să  binecuvântăm Israelul
2014 este un an de cotitură pentru țara noastră
Acest articol este publicat si in revista Alfa Omega Magazin. Va puteti abona sa primiti prin posta aceasta revista, lasand adresa dvs. prin formularul regasit in pagina de abonare.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.