După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 ianuarie 2021

Onisim Botezatu 🔴 In memoriam: Neluțu Purtan (41 ani)

 Neluțu era un om bun. Un om blând, cu un caracter bun, domol și liniștit. Avea așa un farmec aparte în abordare. Modestia lui, ușor discret în public, îți lăsa impresia unui om timid, retras și care nu ar vrea să fie în conflict cu nimeni. Un soț și un tată harnic și implicat. Slujea prin cântare împreună cu Melinda, și copilașii lui care mi-au fost elevi (printre cei mai buni).

Cu fratele Daniel și Lenuța Purtan suntem prieteni. Ne știm de mulți ani, aproape de 20. Am fost la ei la masă de multe ori, o familie minunată, care astăzi trec prin această încercare greu de îndurat. La masa tot timpul eram cu Neluțu, Cristi, Lidia și familiile lor, după ce slujeam la Galșa la biserică. Două mese care tot timpul erau pline, de bunuri, armonie și iubire frățească.

Ce sa vă pot spune, frumoasă familie, prieteni dragi? Ce să vă spun mai mult decât faptul că Neluțu a ajuns înaintea noastră la locul de odihnă? Dincolo de lacrimi, durere, necaz, să vă păstrați vie speranță revederii la marea adunare a sfințior, atunci când glasul unui arhanghel va suna cu trâmbița lui Dumnezeu.

Ne doare…! Vă suntem aproape! Vă iubim și ne rugăm lui Dumnezeu să vă treacă biruitori prin aceasta vale a plângerii. Viața este presărată cu suferința, cu doliu, dar este unul temporar, iar apoi va veni Împărăția, unde nu vor mai fi nici lacrimi, nici durere, nici cimitire, nici înmormântări, nici operații, nici boli, nici orfani. Dumnezeu asigură suficiența bucuriei.

Dragă Meli, Vanesa și ceilalți copilași și nepoți, de astăzi deveniți prioritate pentru Dumnezeu. El este apărătorul văduvelor și al orfanilor. Era atât de fericit că și-a terminat casa pământească pentru copii, la care a lucrat foarte mult, dar Dumnezeu l-a chemat la casa din veșnicie, să fie mai aproape de inima Sa.

Ne vom vedea în curând, dragă Neluțu!

Onisim Botezatu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.