După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 ianuarie 2021

Florin Ianovici 🔴 Blând şi smerit cu inima

Preaiubiților,

Vă îndemn să ne facem mari rezerve de blândețe si bunătate pentru că vin vremuri de mari încleștări, de revărsări mari de mânie, violență, intoleranță. În scurtă vreme vom asista la izbucniri necontrolate de furie pentru că mânia clocotește în multe suflete.
Presiunea exercită asupra oamenilor este prea mare si cei mai mulți nu au supape de eliberare a ei. Frica necontrolată va declanșa mai devreme sau mai târziu un bombardament distrugător, cu izbucniri nervoase, acuzații, răzbunări, cuvinte și acțiuni dureroase care vor răni pe mulți.
Când tensiunea acumulată datorită nesiguranței, îngrijorării, eforturilor supraomenești de a sta pe linia de plutire, va fi scăpată de sun control, vom asista la un dezastru generalizat. Țineți minte aceste cuvinte.
Blândețea va spune: Dumnezeu este în control.
Blândețea va spune: să ne facem partea si Dumnezeu va îngriji de toate nevoile noastre.
Blândețea va spune: e o perioadă foarte dificilă, dar vom birui prin puterea lui Dumnezeu.
Blândețea spune: nu te îngrijora, ci vorbește în rugăciune cu Dumnezeu si spune-i Lui tot ce te apasă.
Hristos nu a despărțit niciodată blândețea de smerenie, ci a spus să învățăm de la El, căci El este blând si smerit cu inima.
Uită-te cu atenție la viața ta si adu-ți aminte că în încercările vieții niciodată nu ai biruit fără ajutorul lui Dumnezeu. Fiecare încercare a fost si este o dezbrăcare a încrederii în noi si o îmbrăcare cu puterea lui Dumnezeu.
Moise, cel mai blând om de pe fața pământului, ți-ar spune următoarele cuvinte: am învățat blândețea pe cale smereniei. Am învățat în fiecare zi să privesc spre Dumnezeu si să aștept ajutorul Său, să cobor din tronul Egiptului si să îmbrac haina pustiului ca să pot umbla smerit cu Dumnezeu meu, într-un duh blând și potolit.
Lasă smerenia să te conducă la blândețe. Tu știi că nu ai fi reușit fără Dumnezeu. Tu știi de câte ori Dumnezeu a avut milă de tine. Dacă știi, atunci nu te mai înfuria pe semenul tău care face aceleași lucruri pe care tu le-ai făcut, ci smerește-te si adu-ți aminte că Dumnezeu s-a îndurat de tine ca si tu, la rândul tău, să fii blând si răbdător cu alții.
Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape." – Filipeni 4:5
Blândețea nu este pasivitate sau lipsă de răspuns, ci expresia unei atitudini mature si încercate, călită în focurile vieții. Reacția de blândețe este una de stabilitate, corectitudine, de imparțialitate. Este cheia acestor vremuri tulburi în care exagerarea, panica care se răspândește este oprită doar de cei ce sunt rezonabili, cumpătați, echilibrați, calmi.
Domnul este aproape.
Nu trebuie să treci prin toate acestea singur. El nu este absent în tot ce ți se întâmplă. Nu te lăsa copleșit de gândul că ești singur.
Ne rugăm si postim si astăzi.
Ne rugăm să fim blânzi si smeriți cu inima.
Vino alături de noi.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.