După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 ianuarie 2021

Daniel Brânzei 🔴 Am dat în spital de oameni și am dat de îngeri...

Care sunt limitele utilității tale?

Am dat în spital de oameni și am dat de îngeri. Care este diferența?

O doamnă de aproximativ … și ceva (Era gata să uit că n-ai voie să vorbești de vărstă la o doamnă!) a intrat în salon să-și facă lucrarea medicală. M-a văzut treaz și trist așa că s-a apucat imediat de lucru:

„Fiți liniștit că veți fi bine. M-am uitat la analizele zilnice și mergeți pe drumul cel bun. Fiți optimist că de asta depinde jumtate din vindecare. Închipuiți-vă că sunteți deja acasă peste câteva săptămâni.

Și eu am avut Covid. L-am luat aici în spital. Acum sunt bine și mi-au dat concediu două luni de zile. Ce să fac eu însă atâta timp acasă cât aici e nevoie de oameni la lucru în valul acesta teribil? De aia sunt aci. Pentru că să stau de vorbă cu oameni ca tine. Asta este cea mai mare bucurie a mea.“

N-am întebat-o dacă merge la biserică. N-am întrebat pe Domnul dacă o știe pe nume. N-am crezut că mai era nevoie…

Pe mine, naufragiat năuc, mă împingea energic spre țărmul scăpării. Pe alții, plecați ireversibil din ce în ce mai departe de posibilitatea supraviețuirii îi păstorea gingaș spre lumea celor de sub valuri.

Și eu care credeam că păstorii și predicatorii sunt cei mai importanți oameni din lucrarea lui Dumnezeu … Câți dintre noi știu însă, dincolo de predici și studii sforăitoare, să conducem un suflet cu abilitatea și dedicarea acestei femei? Sau a acestui… înger?

În ziua aceea am mâncat o porție dublă de umilință.

Daniel Brânzei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.