După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 ianuarie 2021

Ajută-ne să încălțăm niște “îngerași”

În această perioadă a anului în zona rurală, mai exact în satele cele mai afectate de sărăcie, mergem cu foarte multă încălțăminte, dar de data aceasta dorim să ne întrecem “recordurile” anterioare de strângere sau achiziționare de încălțăminte pentru că ne este greu să lăsăm măcar un singur copilaș desculț când ceilalți din jur au primit. De aceea vom merge la câteva magazine specializate și vom achiziționa ghete foarte bune pentru acești copilași.

Ținem să metionăm că zonele în care mergem în mare parte nu sunt asfaltate, iar o pereche de încălțăminte folosită intens pe un drum noroios nu ține prea mult. Cunoaștem situații în care 10 copii dintr-o familie purtau 2-3 perechi de încălțăminte indiferent dacă cei mici “înotau în papuci”, uneori așteptau să vină de la școală frații pentru a le lua încălțămintea și să între ei după masă la școală. Și tu poți schimba viața unui copil și-l poți face sa-i mulțumească lui Dumnezeu pentru încălțămintea buna și călduroasă pe care o va primi. Adună-ți o comoară în Cer!
Atașam câteva poze din misiunile noastre anterioare in care am încălțat astfel de îngerași.
Cu prețuire,
Toni Berbece
RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU
Acesta este un cont în lei în care se poate dona orice valuta, conversia făcându-se automat. Vă mulțumim foarte mult pentru implicarea voastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.