După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

miercuri, 2 decembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Pe 6 Decembrie vor vota neprihănirea sau păcatele noastre...

Vorbeam ieri la slujba dedicată zilei României despre faptul că păcatele noastre “mărunte” afectează destinul național al acestei țări. Păcatul acela pe care-l faci în cămăruța ta, în biroul tău, în baia ta, păcatul acela de care nu știe soțul sau soția, păcatul acela pe care-l cunoaște doar medicul ginecolog, păcatul acela pe care-l știe familia ta, dar nu și Biserica din care faci parte, afectează bunăstarea națiunii tale. Fiecare păcat se adună cum se adună bob cu bob grâul toamna, și atârnă greu în cântarul lui Dumnezeu. La fel e și cu neprihănirea, poate salva națiunea ta, cum neprihănirea lui Noe a salvat umanitatea. 

Pe 6 Decembrie sau la orice altă sesiune de vot, dacă nu ți-ai curățit mintea, sufletul, trupul și duhul nu te du la vot, mai bine stai acasă. Decât să votezi cu niște mâini murdare spre nenorocirea acestui neam mai bine stai acasă. Însă dacă vrei cu adevărat o schimbare, atunci sfințește-te și apoi roagă-te să ai ce vota. Cred că votul e un act pe care trebuie să-l faci cu sfințenie, altfel nu faci decât să alegi alți hoți, alți oameni fără neam și suflet, fără teama de Dumnezeu și iubire de semeni. Și dacă tu individual nu te-ai sfințit, nu te-ai rugat, nu ai postit pentru națiunea ta chiar nu ai ce vota. Poate zici: “Ce, doar eu trebuie să fac lucrurile acestea?” Atunci roagă-te ca alte zeci de mii, sute de mii, milioane de români să o facă. Dumnezeu ascultă rugăciunile fierbinți ale unui singur om, cum i-a ascultat pe Moise, Daniel și alții pentru neamul lor. 

Ca și copil al lui Dumnezeu și în ceea ce privește alegerea conducătorilor acestei țări trebuie să te smerești înaintea Lui și să strigi în națiunea ta ca Iosua: „Sfinţiţi-vă, căci mâine Domnul va face lucruri minunate în mijlocul vostru (Iosua 3:5).” Ne văităm de conducători corupți și necredincioși, dar nu ne văităm de păcatele noastre, prin care de fapt punem peste noi un anumit tip de conducători, care ne fac să plătim scump nelegiuirea. 

Iar în încheiere să nu uităm îndemnurile profetului Ieremia: “Urmăriţi binele cetăţii... şi rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!” - Ieremia 29:7

Cu prețuire,

Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.