După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 decembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Când te părăsesc îngerii...

 Când te părăsesc îngerii lui Dumnezeu cine să mai lupte cu demonii care-ți vor mintea? Ești năpădit de umbrele iadului, care te chinuie cu tot felul de gânduri, cu frici și paranoia, îți șoptesc în ureche acești rechini ai întunericului gânduri de sinucidere, idei de a face rău, pofte de a mai fura nevasta altuia sau de a te “îmbogăți” din jocuri de noroc, care te falimentează. Ne mirăm de ce boala secolului a devenit boala minții. Citeam că în Japonia, o țară fără Dumnezeul adevărat, sinuciderile au depășit morțile cauzate de Covid, pandemia celor fără de Dumnezeu se numește “groaza de a trăi”. Până când nu ne vom reîntoarce la Dumnezeu, mințile noastre nu vor avea protecție.

Când te părăsesc îngerii lui Dumnezeu cine să-ți mai apere copiii de demonii care-i vânează? Ne mirăm de orientările lor mizerabile chiar de la vârste incredibil de mici, cum am văzut la televizor zilele acestea? Ne mirăm că nu-și cunosc identitatea deși Dumnezeu i-a creat minunat, cu mii de gene de-un fel sau de-un altul. Ne mirăm că de mici se ridică împotriva voii și a ordinii lui Dumnezeu. Ne mirăm de ce copiii celor ce se ridică împotriva lui Dumnezeu nu pot întemeia familii și nu-și găsesc menirea de oameni pe pământ. Ne mirăm că-și pierd virginitatea de la 12-14 ani, ne mirăm că drăcuie mai rău ca părinții și că sunt mai vulgari decât curvarul cel mai ordinar. Ne mirăm că mor drogați sau de come alcoolice.
Când te părăsesc îngerii lui Dumnezeu din cauza păcatului ne mirăm de ce lovesc “sărăcia cronică”, nefericirea, ura, invidia, pofta de a urî și de a ucide, ne mirăm de ce oamenii sar cu pumnii și nu mai caută pacea, ne mirăm că mamă cu fiică și tată cu fiu nu-și mai vorbesc, ne mirăm că Bisericile sunt hulite, că Dumnezeu e batjocorit, că blasfemiile sunt aplaudate la televizor și că suntem vânați din nou de comunismul care vrea să ne fure slujbele și Sfânta Scriptură.
Oameni iubiți de Dumnezeu, întoarceți-vă la El și veți avea viață din belșug, iar protectorii voștri vor fi îngerii lui Dumnezeu, a căror lipsă nu poate fi înlocuită de nimic.
“Îngerul Domnului tăbărăște în jurul celor ce se tem de El și-i scapă din primejdie.” - Psalmul 34:7
Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.