După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 decembrie 2020

Luigi Miţoi: Nelu Purcea a fost un om special al lui Dumnezeu, a iubit cu multă pasiune Cartea şi Casa lui Dumnezeu

 Va multumesc cu multa recunostinta celor care v-ati rugat pentru vindecarea fratelui Nelu Purcea, cuscrul meu. Dumnezeu a avut un alt plan cu el si astazi de dimineata l-a chemat acasa la varsta de 71 de ani. A fost un om special al lui Dumnezeu, a iubit cu multa pasiune Cartea si Casa lui Dumnezeu. Pentru aproximativ 15 ani a fost membru in Conducerea Bisericii, a slujit ca secretar, a cantat in cor si uneori a dat indemn la rugaciune.

A fost un familist devotat, sot, tata, bunic si strabunic plin de dragoste. Pentru mine a fost un prieten scump, un tovaras de slujba si un minunat sfetnic. Desi familia noastra largita a pierdut un patriarh, ii multumim lui Dumnezeu pentru anii in care l-am avut cu noi. Astazi, el este la Domnul pe care l-a iubit si l-a slujit cu dedicare si responsabilitate.

Ne rugam lui Dumnezeu, Tatal nostru sa mangaie si sa incurajeze pe sora Neli, cuscra noastra si pe cei patru copii ai lor, impreuna cu familiile lor.

La revedere scump om al lui Dumnezeu, du-te in pace, rasplata slujirii tale te asteapta!

"Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!” „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!” (Apocalipsa 14:13)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.