După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 decembrie 2020

✈️ Călător în Țara Sfântă – Astăzi vizităm Cana din Galileea | Oxentia Tourism


Pentru că suntem oameni și pentru că ne dorim să credem uneori cu ardoare în Dumnezeu, am vrea să vedem mai tot timpul cel puțin câte o minune la fiecare pas. Și nu spun că minunile nu există, numai că ele, tocmai pentru că sunt minuni sunt „îmbrăcate” uneori altfel decât ne așteptăm.

🔴 „O astfel de minune s-a săvârșit la începutul lucrării Mântuitorului pe pământ, o minune nemaipomenită în care chiar nunul spune: „Orice om pune la masă întâi vinul cel bun și după ce oamenii au băut bine atunci pune pe ce mai puțin bun; dar tu ai ținut vinul cel bun până acum” [Ev. d. Ioan 2.10].

Așa începe călătoria noastră de azi la Kfar Kanna - un orășel arab din Israel, cu statut de "consiliu local" din 1968, situat în Galileea inferioară, la 6 km nord-est de Nazaret.

Locul cu pricina nu are nici o sursă de apă curgătoare, așa cum nu a avut nici în vechile timpuri. Astfel, locuitorii acestei așezări erau nevoiți să care apa din cisterne sau din valea de la baza dealului, păstrând-o mai apoi în vase mari, confecționate din piatră, asemănătoare celor menționate în Sfânta Scriptură.

Cu o populație de circa 5000 locuitori orășelul este asociat cu satul Cana Galileii, unde potrivit Noului Testament, a avut loc prima minune înfăptuită de Cristos și anume transformarea apei în vin. Astăzi aici trăiesc creștini și musulmani deopotrivă.

Cana Galileii sau "Kfar Kanna" cum mai este numită astăzi, este o localitate din regiunea Galileea, aflată la numai șapte kilometri de Nazaret. Localitatea este locuită astăzi de aproximativ cinci mii de locuitori, aproape toți de origine arabă, o treime fiind musulmani, iar două treimi fiind creștini. Așa cum consemnează Sfintele Scripturi, aici este locul primei minuni înfăptuite de Cristos, Mântuitorul și anume transformarea apei în vin.

🔴 Astăzi în acest loc mii de turiști vin să vadă vasele din piatră, care datează de acum două mii de ani, care erau folosite la ritualurile de spălare ale iudeilor și care, conform tradiției, au fost folosite la nuntă.

| continuă să citești » https://bit.ly/2WBFdaK

📢 Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un vacanta speciala în  Israel,  Iordania si  Egipt!
#Israel #Ierusalim #OxentiaTourism #PelerinajEvanghelic  #Biblia

👉 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | https://www.youtube.com/OxentiaTourism

👉 Website | http://www.oxentiatourism.ro
👉 Blog | http://www.oxentiatourism.ro/blog/
👉 Twitter | https://twitter.com/Oxentia_Tourism
👉 Youtube | https://www.youtube.com/OxentiaTourism

Cu prietenie,

Mihail Manole -👉 meșterul Manole 🇷🇴

️ | www.oxentiatourism.ro

️ | www.oxentiatourism.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.