După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 decembrie 2020

✈️ Călător în Țara Sfântă – Astăzi călătorim cu barca pe Marea Galileei | Oxentia Tourism

🔴  Marea Galileei (cunoscută și ca Lacul Tiberiada, și Lacul Ghenizaret, Lacul Kinneret, Marea Tiberiadei. Este un lac de apă dulce, situat în nord-estul Israelului, la vest de Înălțimile Golan situat cel mai jos de pe pămant, si pe locul 2 după Marea Moartă. Este alimentat parțial de izvoare subterane, cel mai important contribuitor fiind insa râul Iordan care apoi curge spre sud prin Valea Iordanului revărsandu-se in Marea Moartă.

🔴  Lacul furnizează aproximativ 25% din necesarul de apă dulce a Israelului fiind folosit pentru consum casnic și agricultură. Lacul și împrejurimile sunt un obiectiv turistic foarte popular pentru milioane de vizitatori, atât localnici cât și străini, locurile din apropiere având semnificație specială pentru creștini.

🔴  Sfânta Scriptură menționează faptul că aici Isus i-a îndemnat pe Petru și pe trei alți apostoli să devină "pescari de oameni". După înmulțirea miraculoasă a pâinii și a peștilor, cu care a hrănit 5.000 de oameni în apropiere de Betsaida, Iisus le-a poruncit discipolilor să traverseze apa pentru a ajunge la Capernaum. În timpul călătoriei, un vânt a luat cu asalt lacul, speriindu-i de moarte pe ucenicii care, fiind pescari cu experiență, știau prea bine ce pericol îi amenință. Isus a mers însă la ei mergând pe apă, a domolit vântul și a liniștit valurile.

În prezent, turismul este cea mai importantă activitate economică din regiune, milioane de turiști vizitând locurile istorice și spirituale din jurul lacului și îndeosebi orașul Tiberias.

📢 Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un vacanta speciala în  Israel,  Iordania si  Egipt!

👉 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | https://www.youtube.com/OxentiaTourism

 

Cu prietenie,


Mihail Manole -👉 meșterul Manole 🇷🇴

️ | www.oxentiatourism.ro

️ | www.oxentiatourism.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.