După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

luni, 14 decembrie 2020

Apel la rugăciune pentru Dr. Ghiţă Nădăban!

 

SPARGE-ŢI ACOPERIŞUL !!!

Astăzi, (Ieri, N.Red.) Dorin Puşcaş la noi în biserică a început Scoala Duminicala cu un mesaj scurt de la prietenul şi fratele nostru Dr. Ghiţă Nadaban din Huston: "Sparge-ți acoperișul"- De două săptămâni Ghiţă are infecţia COVID 19. Este acum în spital.

Am înţeles din această expresie ca el trebuie adus înaintea Domnului. Ce har să desfaci acoperişul să aduci un prieten înaintea Singurului care Poate şi care vine în ajutor.

Vă rog să "Spargeți Acoperişul" aşa cum aţi făcut şi altădată şi aduceţi în rugăciuni pe Ghiţă Nadaban înaintea Domnului. Şi odată cu el pe toţi cei în strâmtorare.

Florian Guler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.