După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Viorel Iuga 🔴 Biserica nu a fost încredințată guvernelor, ci slujitorilor lui Dumnezeu...

 ”fool me once, shame on thee; fool me twice, shame on me

Pentru că era nou se știau foarte puține despre virusul SARS_COV2 și pentru ca am fost asaltați cu informații negative, prima dată am fost ascultători. Am suspendat serviciile divine ale bisericilor, ne-am închis în case etc. Nu a fost nevoie de mult timp și ne-am dat seama că cineva folosea ”pandemia” pentru a-si bate joc de unele sectoare din societate, dar mai ales de biserică.

Acum, după un program bine gândit, unii încearcă să ne ”înspăimânte” și să ne controleze a doua oară. Dacă cedăm și de data aceasta nu mai putem vorbi de vina lor, ci de a noastră. Nu ne putem permite să uităm că la început, fără nicio consultare, rațiune sau bază medicală, la nivel național și local, biserica a fost considerată locul cel mai periculos. În timp ce au rămas deschise piețe, magazine, farmacii, fabrici și multe alte instituții, întâlnirile bisericilor, locurile de importanță esențială, locuri cu oameni responsabili, au fost restricționate sau suspendate.

Nu putem uita nici cum s-a procedat când au fost în joc ”interesele lor” și cum am fost și suntem tratați când este în discuție sănătatea spirituală a poporului român. Observând intențiile celor ce se gândesc în primul rând la ei, vă chem cu respect, pe toți creștinii, să medităm cu foarte multă seriozitate la noi și la poruncile Mântuitorului. Amintindu-ne exemplul apostolilor și al înaintașilor noștri să facem tot ce depinde de noi ca bisericile să rămână deschise închinării publice, să își împlinească mandatul divin, iar sufletul oamenilor să fie plin încredere în Dumnezeu și plin de speranță. Pentru că biserica nu a fost încredințată guvernelor, ci slujitorilor lui Dumnezeu, este datoria noastră să ne gândim la viața și la misiunea ei. Îndemnându-vă la respectarea regulilor logice și de bun simț, reguli care vor fi cerute și altor instituții vitale, vă atrag atenția că este datoria noastră să nu mai permitem ca bisericile să fie batjocorite și serviciile divine suspendate. Să ne rugăm, să consultăm legislația în vigoare și să acționăm în consecință! Sigur și din punct de vedere pământesc și din punct de vedere al legilor divine aveți libertatea să decideți, dar este datoria mea să vă aduc aminte că Dumnezeu ne poruncește închinarea împreună. Conform Cuvântului scris, cine nu Îl ascultă, nu are dreptul să aștepte nici protecție și nici binecuvântări. Pe de altă parte, ar trebui să ne bucurăm și să apreciem că deocamdată legile internaționale, Constituția României, Legea Cultelor și Statutul Cultului Creștin Baptist ne dau dreptul la închinare publică. Este adevărat că putem renunța la el, dar dacă o vom face vom plăti un preț scump și în fața societății și în fața lui Dumnezeu.

Dragi frați colegi și frați creștini,

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toți cei care ați făcut eforturi deosebite să vă împliniți bine slujba încredințată de Domnul. Dumnezeu cunoaște sacrificiile și vă va răsplăti. Pentru viitor, voi încerca să nu uit și cu tot respectul să vă aduc aminte că Fiul lui Dumnezeu a murit și a înviat ca să fie Capul Bisericii. În puterea și cu autoritatea oferită de Tatăl este Singurul care are dreptul să decidă cu privire la viața și la închinarea Bisericii. Apoi, Duhul Sfânt NU ne-a așezat în slujire ca să îi ținem pe oameni departe de locul închinării și al prezenței divine. Oamenii au nevoie de Adevăr și ei trebuie să îl afle cât mai frecvent, prin cât mai multe modalități. În momentele acestea grele, cei pe care îi slujim au nevoie nu doar de protecție fizică ci și de părtășie, de încurajare, de putere divină. Creștinii trebuie să se inspire împreună și să se ajute reciproc în umblarea pe Calea ce ne asigură binecuvântările lui Dumnezeu. Dacă aveam nevoie de părtășia frățească cândva, acum și mai mult. Vă propun deci să continuăm să umblăm cu înţelepciune de sus, cu încredere în Domnul și în ascultare de El.

Păstorul care Nu își caută, adună și păstorește oile NU mai poate fi numit păstor, adunarea care NU se mai adună NU mai poate fi numită adunare, iar creștinul care NU ascultă mai mult de Dumnezeu decât de oameni NU mai poate fi numit creștin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.