După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 noiembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Nu veți putea interzice creștinismul...

 

Mă uit siderat la noul plan al Comisiei Europene de punere la zid a creștinismului. Practic, dacă ei ridică la statutul de “ocrotire prin lege” a păcatelor numite de Biblie ca fiind scârboase declară pe față război creștinismului. Însă ceea ce nu știu cei din comisia aceasta a destrăbălării este faptul că nici dacă readuc arderea pe rug nu vor putea închide gura creștinilor.

Hristos a stat drept în fata crucii romane pentru principiile curate ale Împărăției Luminii, Petru la fel, Iacov a stat drept in fața sabiei lui Irod, la fel și Ioan Botezătorul, care a fost decapitat pentru condamnarea preacurviei. Pavel a fost gata să-și dea viața pentru principiile din Romani 1, în care numește depravarea sexuală ca fiind rezultatul unei minți blestemate. Voi credeți că noi vom sta cu mâinile în sân? Așadar, creștinismul a înflorit mai abitir când Diavolul s-a ridicat cu înverșunare. De ce? Pentru că atunci realizăm mai mult ca niciodată cât de importanți suntem pentru o societate sănătoasă.
Ei acuză creștinismul de ură față de oameni, când de fapt creștinismul, prin morala lui sănătoasă, nu face decât să protejeze societatea de boli venerice, de boli psihice, de violuri și pedofilie. Spitalele sunt mai goale unde creștinismul este mai aprins. O societate fără creștini și fără Biblie este o societate “pompeică”, adică una în care prostituția se practica public, în vitrine, frescele spurcate umpleau zidurile cetăților, pedofilia era normalitate, familia era ceva rar, majoritatea copiilor născuți erau nedoriți, fie aruncați la câini, fie arși ca jertfă zeilor, iar sinuciderile din cauza depresiei și ale trădărilor din dragoste erau la ordinea zilei. Orașe întregi din Imperiul Roman ajungeau ca Pompei, orașe în care nu găseai un om care să nu aibă o boală cu transmitere sexuală și de asemenea în care nu găseai o familie normală, iar Pompei a fost distrus ca Sodoma, istoria nu minte. Asta vreți?
Noi nu dăm înapoi, asmuțiți-vă “leii și fiarele” pe noi, pentru că nu vom tăcea chiar și în fața morții. Iar guri de lei și de fiare am mai văzut noi rupte și închise.
Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.