După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 noiembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Ce câștigă Diavolul dacă tu-ți pierzi timpul cu nimicuri...

 

În primul rând câștigă oameni neîntelepți, care cred că dețin înțelepciunea. Ne uităm în jur și vedem oameni care nu știu decât să se logheze pe Facebook, care știu doar să folosească un Ps4, care pun poze interesante și descrieri “indescifrabile”, oameni care n-au citit o carte niciodată, nici măcar Biblia, dar care cred că dețin înțelepciunea, ei nu mai au nevoie să asculte pe nimeni, ci doar să vorbească. La Biserică sunt oameni care-i manipulează, în Guverne și Școli de asemenea, iar ei sunt singurii deștepți ai planetei plate. Sunt oameni care nu pot pricepe mai nimic din ce le explici pentru că mintea le e odihnită deși au o vârstă respectabilă. Iată ce ne spune Biblia despre oamenii aceștia ai laptelui: “Și oricine nu se hrănește decât cu lapte nu este obișnuit cu cuvântul despre neprihănire, căci este un prunc. Dar hrana tare este pentru oamenii mari, pentru aceia a căror judecată s-a deprins, prin întrebuinţare, să deosebească binele și răul (Evrei 5:13-14).”

În al doilea rând, câștigă oameni mințiți care cred că dețin adevărul. Ai vorbit vreodată cu un bețiv sau cu un curvar despre rai și iad, despre credința în Dumnezeu și sfinți, despre adevărata credință? Ferească Dumnezeu să mai aibă și o cruciuliță la gât și un “duhovnic” ca el. Știi ce o să-ți spună? Că e convins că raiul e deja al lui, că Dumnezeu n-are nimic cu păcatele lui atât timp cât a fost botezat de părinți în credința strămoșească și o să-ți zică faptul că nu se leapădă niciodată de credința lui, adică credința că pot intra și bețivii și curvarii în Rai, când Biblia spune clar:
“Nimic întinat nu va intra în ea, nimeni care trăieşte în spurcăciune şi în minciună, ci numai cei scrişi în cartea vieţii Mielului (Apocalipsa 21:27).”
În al treilea rând Diavolul câștigă oameni care fac păcate cu mare patos, înșeală în numele iubirii, își lasă soțiile sau soții cu câțiva copii în numele unei iubiri mai “proaspete”, agresează sexual copii tot în numele iubirii, își schimbă sexul în numele iubirii, infectează cu SIDA câțiva tot în numele iubirii, avortează prunci cu patimă și se dedau la spurcăciuni sexuale numindu-le “LOVE”. Ce vrea de fapt Diavolul? Sa crezi că păcatul e iubire, iar sfințenia e ură. Să crezi că cine-ți zice să te autodistrugi prin pofte nebune te iubește, iar cine-ți zice să trăiești curat te urăște. Uite așa buimăcește Diavolul de cap o lume întreagă. Ii vei permite?
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.