După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 noiembrie 2020

Sorin Cigher 🔴 Recomandările celor de sus… în așteptare

 

Asistăm, legați la mâini și la picioare, la gură, urechi și ochi, la explozia de infectări în țara noastră și mai ales la Sibiu, s-a dezlănțuit virusul, orașul ocupă un loc fruntaș în țară. Parcă toți au obosit și au capitulat, neputincioși. Se caută soluții, se implică toate structurile de conducere ale statului, ceea ce este de apreciat. Președintele, politicienii recomandă, sfătuiesc, îndeamnă medicii de pe prima linie la putere, curaj și încredere. Se pare că a obosit aparatul medical din țară, fiind mulți bolnavi. Poliția este implicată, profesorii sunt încurajați, armata este prezentă, muncitorii din toate breslele au primit ordin să respecte legile, care nu sunt rele. Au înțeles și le respectă, ele sunt date pentru a fi împlinite și nu comentate. Mobilizarea populației, în spirit de solidaritate, este dovedită. Masca este semnul solidarității, o vedem peste tot. Unii de voie sau de nevoie arată că le pasă și cred că tuturor trebuie să ne pese, gestul este frumos, când fiecare își face datoria, este mai ușor să depășim criza. 

A rămas un singur segment, neglijat, apostrofat, marginalizat, tratat cu ignoranță. Acest segment este hărțuit, ponegrit și tratat cu multă suspiciune. Se apelează doar la zile mari, la alegeri, la sărbători, la evenimente speciale în familie și în final, la înmormântări. Domeniul religios!  

Încă aștept ziua în care să aud că și această comunitate este invitată și că i se recomandă să își pornească motoarele la turație maximă, să își mobilizeze armata la un lucru simplu, dar cu efecte mari. Istoria a dovedit că este singura cu rezultate eficiente, nu dă rateuri și nici erori. Acest lucru nu înseamnă întoarcere în Evul Mediu, la fanatism, la habotnicie și nici că suntem înguști, ci o redescoperire a sursei binecuvântărilor reale. S-a demonstrat în istorie că la baza civilizației și a prosperității rămâne apartenența la divinitate și recunoașterea Creatorului nostru! Nu așteptăm ordin pe unitate, oricum suntem liberi și ne facem treaba, dar cred că în spirit de unitate, de solidaritate, de prețuire a segmentului religios, ar fi ideal să auzim de sus îndemnul la mobilizare! Ce poate face aripa religioasă? Ce ar fi necesar, acum când totul e cu susul în jos? Să auzim un mesaj unitar! DUMNEZEU, Creatorul este suveran, El ne poate scăpa de la dezastru! El ne-a responsibilizat și unealta pe care o avem la îndemână este rugăciunea. Fiecare om din țara aceasta să strige, pe limba lui către Dumnezeul care se poate îndura de România. Nu suntem infailibili, nu suntem zei, nu suntem veșnici aici pe pământ, nu avem ceva special la noi, dar avem o resursă impresionantă, rugăciunea, să o folosim.  Avem nevoie de mila Sa. Acest flagel național nu va fi oprit până nu ne vom smeri și vom recunoaște înfrângerea, iar într-un singur glas să ne rugăm unui Dumnezeu adevărat. De la Dumnezeu poate veni izbăvirea! Aș dori așa de mult, ca toți politicienii să nu aștepte doar alegerile și să se folosească de mașina de vot a bisericii, iar după alegeri să o sfideze, cum se întâmplă de obicei. Politicienii să-și dovedească umanitatea la început, dar și în timpul mandatului; și ei sunt simpli oameni cu multe slăbiciuni. Gestul de smerenie este necesar oricui! Să apeleze la același Creator care îi poate ridica pe unii și coborî pe alții. Unii care au fost în frunte, nu vor mai fi, nu se va mai auzi nimic de ei, iar alții care nu sunt cunoscuți, vor fi ridicați în fruntea țării.   

Arătați-ne că existăm și că vă interesează biserica, că ea joacă un rol important în societate, în dezvoltarea comunității și în promovarea principiilor de stabilitate, unitate și progres, pe termen lung. 

Dumnezeu să aibă milă de țara noastră! 

Pastor, Sorin Cigher 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.