După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Scrisoare de Informare: Ne-am întors cu bine! – Familia Rai, West Bengal

 

Dragii noștri,

Prin harul Domnului ne-am întors cu bine din Delhi. Domnul ne-a ajutat să depunem cererea pentru un pașaport nou pe care-l voi primi prin curier cu ajutorul Domnului.

Vă mulțumim din inimă pentru rugăciuni și pentru ajutorul trimis de care am avut mare nevoie pentru a putea face această călătorie.

Vă rugăm să vă rugați pentru mine și Baruch deoarece ne-am îmbolnăvit. Avem simptome ca de raceală, sperăm să nu fie coronavirus, dar oricum suntem în carantină acasă. Raja este bine, vă rugăm să vă rugați ca Domnul să îl ocrotească să nu se îmbolnavească și Domnul să îl întarească!

Vă mulțumim din inimă ca sunteți alături de noi! Domnul să vă ocrotească pe fiecare în parte și să vă poarte pe brațele Sale!

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai

Pentru cei ce doriți sa ajutați lucrarea din India, o puteti face prin aceste conturi deschise la Banca Transilvania, Brașov, pe numele Țepeș Gabriela Lidia:

Cont RON: RO53BTRLRONCRT0398497401
Cont EURO: RO03BTRLEURCRT0398497401

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.