După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 10 noiembrie 2020

Ligia Dugulescu despre schimbările de legislație care afectează activitatea ONG-urilor de asistență socială: Deciziile parcă sunt luate de oameni care n-au pășit în viața lor într-un centru pentru copii orfani

 

Ligia Dugulescu, fiica lui Petru Dugulescu, deputat în anii ’90, și sora lui Marius Dugulescu, și el fost deputat și fost candidat la Primăria Timișoara, urmează tradiția familiei și va candida pentru un loc în Senatul României, din partea PMP Timiș

 „Tata a candidat în 1992, la invitația prietenului său, poetul Ioan Alexandru. Tata era pastor baptist și nu i-a fost ușor, nu era pe acea vreme prea agreată ideea ca creștinii să se implice în politică. Dar el considera că e important, spunea că politica e murdară când e făcută de oameni murdari, și politica se poate schimba dacă ducem oameni curați acolo, care au altfel de mentalitate. A candidat și a fost într-adevăr primul evanghelic ales în Parlamentul României, din 1992 până în 2000 a avut două mandate, cu PNȚCD. Îmi aduc aminte că întotdeauna pleca luni dimineața cu avionul la București și se întorcea joi seara. Era foarte activ, avea audiențe și când se întorcea în oraș, avea sute de oameni care îl așteptau. Împreună cu Ioan Alexandru au propus indroducerea Religiei în școli, au propus începerea sesiunii de Parlament cu rugăciune, au reușit să reunească oameni din diferite partide la numite studii biblice, chiar în cabinetul Elenei Ceaușescu. Era în Comisia de Apărare a Drepturilor Omului și a făcut o diferență, a contat că a fost acolo”, a povestit Ligia Dugulescu în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE.


Citeste mai mult pe: www.pressalert.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.