După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 15 noiembrie 2020

În urma incendiului de la Spitalul Piatra Neamț, a plecat în veşnicie şi sora Tatiana Gavril de la orfelinatul Casa Ray!

 

Sora Tatiana Gavril, a plecat la Domnul!

" cu fața spre Viață " - Mihai Gavril
Acestea sunt cuvintele pe care mi le-a spus soțul ei,
Mihai Gavril
aseară, după ce l-am întrebat cum mai este starea lor de sănătate.
Ieri, din nefericire, sora Tatiana a avut parte de un adevărat coșmar, la Spitalul din Piatra Neamț pe secția ATI. Acolo a avut loc un incediu puternic, în care au decedat 10 pacienți iar medicul de gardă care a încercat să le salveze viața celor care erau în acel salon este în stare gravă.
Am un deosebit respect pentru familia Gavril Mihai si orfelinatul de copii de care ei au grijă de mulți ani de zile..au trecut prin multe greutăți, probleme, incedii..dar pentru ei durerea despărțirii de cea care le-a fost mamă, este foarte grea.
Vă îndemn să vă rugați:
Pentru familia GAVRIL MIHAI
Pentru familiile celor care au decedat în acest incendiu din această seară.
Doamne ai milă!
🙏


CÂND CUVINTELE SUNT PREA SĂRACE...
Alianța Renașterea Națională își exprimă condoleanțele față de familiile profund încercate datorită tragediei petrecute la Spitalul din Piatra Neamț.

Doamna Tatiana Gavril, unul dintre pacienții decedați a lăsat în urmă familia îndurerată dar și pe cei 20 de copii aflați în Casa Ray, un loc pe care Fundația Betesda pe care a condus-o l-a transformat într-un ”colț de rai” pentru sute de copii abandonați. Din anul 1994, doamna Tatiana, alături de familia Gavril au fost părinți pentru acești copii, asigurându-le un viitor mai bun.

O MAMĂ EROINĂ !
Păcat ,trist dar adevarat, am sperat că TOTUL VA FI BINE ! și că vei veni acasă dar n-a fost așa. Pt.noi cei care te-am cunoscut vei rămâne în inimile noastre tot MAMA TATIANA Tatiana Gavril....O MAMA ADEVĂRATĂ în adevăratul sens al cuvântului ,O MAMA IUBITOARE, O MAMA LUPTATOARE, O MAMA HARNICĂ ,O MAMĂ PRIETENOASĂ,O MAMĂ VESELĂ, O MAMĂ PRICEPUTĂ și multe,multe alte cuvinte se pot spune.
SINCRE CONDOLEANȚE FAMILIEI
Anamaria Ailincai

Am avut onoarea si binecuvântarea sa fiu crescuta de mama Tatiana Gavril, o mama care nu poate fi descrisă in cuvinte! Scumpă mamă, ne vom revedea într-o zi😔
Doinita Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.