După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 13 noiembrie 2020

Florin Ianovici 🔴 Încă puțină vreme

Boala poate să aducă sfârșitul vieții cuiva, dar nu nepărat să te îngenuncheze.

De când am cunoscut-o pe Fanny, am știut-o ca fiind bolnavă. La fel de adevărat e însă faptul că zâmbetul ei acoperea toată umbra bolii.
Curajul ei a fost dovada credinței în Dumnezeu.
Au știut-o unii, dar au iubit-o toți. Nu am iubit-o pentru că era suferindă, ci pentru că a știut să se încreadă cu seninătate în Dumnezeu.
Tatăl ei, Richard Ntumba, e cunoscut în lumea evanghelică pentru pasiunea lui sinceră față de Dumnezeu. Dumnezeu să îl mângâie pe el si pe Theresa, mama ei, ca si pe frații si surorile lui Fanny.
Ieri, când am stat lângă ea, pe patul de spital, m-am rugat ca Dumnezeu să o vindece sau să curme chinul. Dumnezeu a ales să oprească suferința si să o ia lângă Sine.
Avea 22 de ani. Mă gândesc, omenește, cu regret, că mai erau atîția ani înaintea ei. Pentru unii dintre noi a mai rămas puțin.
Să fim înțelepți și să trăim frumos, ca în timpul zilei, știind că trebuie să răscumpărăm vremea fiindcă zilele sunt rele.
Rămas bun, copilă dragă.
Încă puțin și venim și noi.
Fii mângâierea noastră, Hristoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.