După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 noiembrie 2020

De 3 luni ne întâlnim cu biserica noastră în fiecare duminică sub un pod de la marginea orașului...

Domnul nu a încetat să ne binecuvânteze
Au trecut mai bine de 3 luni de când ne întâlnim cu biserica noastră în fiecare duminică sub un pod de la marginea orașului. Domnul ne-a păzit și chiar dacă am fost constrânși de situație și nu atât de liberi ca într-o clădire, frații au participat la închinare cu bucurie. Uneori, curioșii, pescarii sau copii din vecinătate s-au oprit să afle mai multe despre grupul nostru.
Având în vedere situația creată de Covid-19, bisericile nu au voie să se întâlnească în locașurile de cult, așa că am decis să ne vedem în aer liber.
La început ne întâlneam la 8:30, deoarece diminețile au devenit tot mai răcoroase am mutat ora de întâlnire la 9:00, 10:00 și în cele din urmă la 11:00. Domnul ne-a dăruit o toamnă aurie, lungă și însorită ca să putem să ne întâlnim. De cele mai multe ori găsim cioburi de la sticle de băutură, peturi, coji de semințe și chiștoace. O soră care vine pe bicicletă de departe, împreună cu fiul ei, aduce de fiecare dată o măturică și pungi pentru a face curat înainte de a începe biserica.
Pentru că podul e la marginea orașului și cei mai mulți vin de departe, nu prea apucă să ia micul dejun acasă așa că servim ceai cald și sandvișuri împreună.
Misionară, împreună cu soțul și fiica, într-o țară majoritar musulmană din Asia Centrală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.