După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

duminică, 15 noiembrie 2020

Apel la rugăciune pentru pastorul Nicu Grămesc!

 Dragi creștini,

Știu că mulți dintre voi ați fost binecuvântați de slujirea familiei Grămesc de-alungul anilor. Implicarea lor în închinare, predicare, învățare, în taberele și școala biblică "Cristos pentru Romania", în misiunea lor interculturală, în consiliere și sfătuire etc. a lăsat urme eterne. Acum fam. Grămesc are nevoie de ajutorul nostru. Fr. Nicu se luptă de ceva vreme cu un cancer galopant. Tratamentul din ultimele zile, în loc să-i facă mai bine, i-a făcut mai rău. Starea lui nu e deloc bună. Soluția nu mai este în mâna oamenilor. Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să-l vindece. El poate!
De asemenea, să ne rugăm și pentru sora Estera și copiii lor ca Dumnezeu să le întărească credința, să le înnoiască puterea și să le poarte de grijă în toate lucrurile.
Fie ca Dumnezeu să primească toată gloria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.