După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 octombrie 2020

✈️ O călătorie memorabilă și recomandabilă - pastor Sorin Cigher | Oxentia Tourism


Click pe imagine!
Click pe imagine!
 
🔴 Vreau să vă povestesc despre visul meu de a ajunge, cel puțin o dată, în Țara Sfântă – în Israel, care s-a împlinit în această vară. Ne-am constituit într-un grup de peste 30 de persoane și am plecat la drum cu o companie care, aveam să-mi dau curând seama, urmărește ca așteptările fiecărui pelerin să fie satisfăcute la cel mai înalt nivel. Cu multă pasiune, atenție și profesionalism, am fost îndrumați și inițiați la fiecare popas pe care l-am făcut.

🔴 Beneficiile sunt de altă natură. La întoarcerea din această țară cu multă încărcătură istorică, citești Biblia cu alți ochi. Acumulezi multă informație. Reperezi locurile pe care le-ai văzut și ai ocazia să ți le imaginezi așa cum sunt în realitate. Înțelegi puțin din cultura evreiască, care este atât de diferită de a europenilor și nu numai... Privești geografia într-un mod diferit. Urci pe Muntele Carmel, care a rămas la fel, și ți se desfășoară înaintea ochilor priveliștea câmpiei Izreel, valea Armaghedonului, Muntele Tabor și chiar, puțin mai departe, satul Nazaret, toate fiind foarte aproape. 

📢 Anual, sute de mii de turiști din toată lumea vin să vadă acest loc. | continuă să citești » http://bit.ly/3jon9bZ



👉 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | www.youtube.com/OxentiaTourism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.