După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 octombrie 2020

Facebook și Twitter nu sunt platforme sociale, sunt partizani care urăsc libertatea de exprimare. Twitter i-a închis contul lui Trump pe motiv de Biden

 

Giganții Big Tech, conduși de Facebook și Twitter, trec la represalii care nu mai au nicio legătura cu libertatea de exprimare.


Facebook, Twitter și alți giganți ai teologiei au petrecut ultimii ani încercând să convingă Congresul și poporul american că nu dețin atât de multă putere pe cât dețin și că nu merită să beneficieze în continuare de protecțiile legii comunicaților din Statele Unite, scrie  The Federalist într-o analiză, după ce Twitter a închis contul @TeamTrump, un cont oficial de campanie electorală al lui Trump.

Această mască a căzut  după ce Facebook și Twitter au cenzurat fără drept de apel un articol al New York Post care expune minciunile spuse direct din gura candidatului lor preferat, Joe Biden.

Oficial, giganții tehnologici conduși de Facebook și Twitter, au intervenit în alegeri – și au proclamat fără echivoc că sunt editori, nu platforme.

De prea mult timp, giganții tehnologiei s-au bucurat de protecții confortabile în baza Secțiunii 230 din Communications Decency Act, care conferă imunitate site-urilor web care găzduiesc conținut de la terți, tratându-le ca platforme mai degrabă decât ca editori. Nucleul Secțiunii 230 stipulează:Distincția dintre platforme și editori este importantă. De exemplu, un editor s-ar putea confrunta cu procese de defăimare dacă ar publica informații calomnioase. În schimb, o platformă, precum Facebook, nu poate fi dată în judecată pentru unii din utilizatorii săi terți care postează conținut defăimător, deși, aparent, nu monitorizează ce postează utilizatorii.

Cu toate acestea, Facebook și Twitter au făcut un pas uriaș către cenzura flagrant partizană – alegând ce ar trebui și ce nu ar trebui să fie vizibil pentru utilizatorii săi – demonstrând definitiv că nu sunt platforme neutre care merită imunitate juridică. Funcționează ca editori și gardieni a ce pot vedea utilizatorii sau nu.

Facebook și Twitter cenzurează știrile pe care nu le plac

Miercuri, ambii giganți tech, cu doar 20 de zile înainte de alegeri, au cenzurat un articol din New York Post care dezvăluie că Joe Biden, candidatul Democrat la Casa Albă, a mințit când a spus că nu știe despre interesele de afaceri ucrainene ale fiului său Hunter.

După ce a insistat în repetate rânduri că nu știa despre „afacerile din străinătate” ale fiului său, New York Post a obținut o serie de e-mailuri care demonstrează contrariul.
 
Giganții partizani din industria tehnologiei nu au putut lăsa această știre să fie publică, Facebook anunțând că va cenzura articolul, iar Twitter că îl va interzice pe site-ul lor, etichetând link-ul drept „potențial dăunător”.

Deși articolul ar putea „dăuna” șanselor electorale ale lui Biden, cu siguranță nu promovează violența, ura, nu conduce la acțiuni iminente periculoase, nu are conținut obscen, lasciv, violent, hărțuitor.

Singura problemă a celor de la Facebook și Twitter este că acest articol îl reflectă negativ pe candidatul „greșit”.

Sub masca protejării împotriva informațiilor false pentru a asigura alegeri libere și corecte, Facebook și Twitter s-au angajat în cenzurarea informațiilor, numindu-se pe ei înșiși arbitri ai adevărului

Big Tech promovează constant dezinformarea virală a Stângii

Facebook și Twitter nu au părut prea îngrijorate de prevenirea răspândirii falsului și periculosului caz al coluziunii rusești, distribuit pe aproape toate mijloacele media mainstream.

Big Tech nu au făcut nimic pentru a opri distribuirea transcrierilor top secrete scurse ilegal cu privire la fostul consilier de securitate națională, Michael Flynn.

Cu toate aceste știri false care încă circulă activ pe Facebook și Twitter, în timp ce giganții tech cenzurează rapoartele despre corupția lui Hunter Biden cu mai puțin de trei săptămâni înainte de alegerile prezidențiale, Big Tech și-a dat arama pe față.

Twitter și Facebook iau decizii editoriale. Ele decid ideile cui sunt demne de publicare și amplificare. Ele decid ce ar trebui să vezi și ce nu. Nu sunt platforme imparțiale. Sunt editori hiper-partizani și maligni care tocmai v-au declarat război.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.