După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 septembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Fă-L cunoscut pe Dumnezeul tău!

Un bețiv își va face dumnezeul lui cunoscut, va reprezenta cu vârf și îndesat alcoolul și iubirea lui față de el, îl vei vedea clătinându-se din șanț în șanț, îl vei auzi bolborosind, îl vei vedea uneori murdar și zdrențuit, el așa își reprezintă dumnezeul.

Un om drogat își va reprezenta dumnezeul, va vinde tot ce are pentru el, va face orice pentru încă o doză, va fi gata să moară pentru o senzație extra, pentru o supradoză. Își va ciurui venele pentru dumnezeul lui, drogul. Îmi povestea cineva că niște părinți și-au luat doi câini imenși pentru a-și proteja apartamentul de copilul dependent de droguri, care le spărgea ușa mereu. Pentru dumnezeul drogurilor unii își chinuie și părinții.
Un curvar își va reprezenta dumnezeul, plăcerea sexuală, fără nerușinare. Se va uita după femei ziua-n-amiaza mare, chiar le va claxona, va face avansuri femeilor din viața lui fără inhibiții, va povesti mereu despre filmele și fanteziile lui spurcate.
Dar tu, tu creștine, cum îți reprezinți Dumnezeul? La tine se vede cine te conduce? La tine se vede că slujești un Dumnezeu care merită să se vadă în viața ta? Tu te lauzi cu Dumnezeul tău? Ai curajul să stai în picioare când toți se compromit? Vorbești despre Dumnezeul vieții cu același patos cum vorbește un bețiv despre dumnezeul lui distructiv sau un curvar despre plăcerile lui? Tu ai pasiune pentru Scriptură cum are un poet pasiune pentru poezii, tu ai pasiune pentru rugăciune cum are un yoghin pentru meditațiile lui demonice, tu ai pasiune pentru puritate cum are un om stricat pasiune pentru nimicuri?
Dacă Dumnezeu ar fi cu adevărat Dumnezeul tău s-ar vedea în vorbire, în gândire, în acțiune, chiar în mers și toți ar spune despre tine: “Cu adevărat omul acesta e un sfânt!” Pavel spune atât de frumos: “Voi sunteţi epistola noastră, scrisă în inimile noastre, cunoscută şi citită de toţi oamenii. Voi sunteţi arătaţi ca fiind epistola lui Hristos, scrisă de noi, ca slujitori ai Lui, nu cu cerneală, ci cu Duhul Dumnezeului celui viu; nu pe nişte table de piatră, ci pe nişte table care sunt inimi de carne. Avem încrederea aceasta tare în Dumnezeu, prin Hristos (2 Corinteni 3:2-4). Fii un sfânt printre oameni, o epistolă dinspre Dumnezeu spre oameni, și acest lucru va face mai mult decât mii de predici.”
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.