După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

duminică, 6 septembrie 2020

✈️ Călător în Țara Sfântă - Muntele Fericirilor cu Ghiță Câmpean | Oxentia Tourism 🔴 „ Isus... „Când a văzut Isus noroadele, S-a suit pe munte şi, după ce a şezut jos, ucenicii Lui s-au apropiat de El. Apoi a început să vorbească şi să-i înveţe astfel: „Ferice de cei săraci în duh, căci a lor este Împărăţia cerurilor! ” [Ev.d Matei 5.1-3].

 🔴Nu departe de Capernaum, pe malul Mării Galileii, pelerinii sec. al IV-lea au hotărât că acesta este locul de unde Domnul Isus a rostit Fericirile. Astăzi locul este cunoscut sub numele de Muntele Fericirilor.


📢
 Te invit și pe tine să vezi aceasta tara minunata, Israel cu ochii tăi prin agenția Oxentia Tourism!

📢 Te invit și pe tine să vezi ce spun alti pelerini care deja au vizitat Israelul cu Oxentia Tourism: 👉 🔴 www.oxentiatourism.ro/marturii.html

 Ai nevoie de suport ?  Mai ai nelămuriri ?  Dorești mai multe detalii ?
Nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe email și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!
📞 +40.746.675.313 - Mihail Manole
📞 +40.723.294.027 - Precup Nica

📢
 Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un vacanta speciala în  Israel,  Iordania si  Egipt!
#Israel #Ierusalim #OxentiaTourism #PelerinajEvanghelic  #Biblia

👉
 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | www.youtube.com/OxentiaTourism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.