După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 august 2020

Biden și aleasa lui vor Bărbați-Femei în sporturile feminine

 

Kamala Harris, candidata la vicepreședinția SUA aleasă de Joe Biden, este coautoarea unui proiect de lege care ar obliga școlile publice să permită sportivilor bărbați care se identifică drept transgenderi să participe la competițiile feminine.

Candidatul Democrat în alegerile prezidențiale din Statele Unite, Joe Biden, a anunțat că persoana cu care va face pereche la scrutinul din 3 noiembrie este senatoarea de California, Kamala Harris (foto), cunoscută pentru vederile sale ultrastângiste.

Astfel, în martie 2019, Harris a co-inițiat un proiect de lege, Equality Act, care ar urma să amendeze Civil Right Act, datând din 1964, cu scopul de a proteja „orientarea sexuală și identitatea de gen”.

Printre alte prevederi, proiectul de lege al lui Harris ar obliga școlile publice să includă în echipele sportive feminine elevii cu sex biologic masculin, însă se „identifică” ca femei.

Măsura acceptării transgenderilor în competițiile sportive, nu potrivit sexului lor biologic, ci potrivit sexului cu care se „identifică” este una intens promovată de agenda LGBT, însă nemulțumește grav competitoarele. Acestea se văd obligate să concureze cu niște bărbați, indiferent cum își spun aceștia, și, prin urmare, să aibă șanse minime de câștig.

Joe Biden a promis că, în cazul în care va fi ales, va semna Equality Act în primele o sută de zile ale mandatului său.

Proiectul de lege a fost aprobat de Camera Reprezentanților, cu sprijinul unanim al Democraților, în mai 2019, dar nu a fost votat în Senat, unde Republicanii au majoritatea.

Democrații au mari șanse să redobândească majoritatea în Senat, potrivit sondajelor actuale.

În plus, numeroși lideri Democrați, inclusiv fostul președinte Barack Obama, au evocat intenția de a elimina în viitorul mandat rolul decisiv al Senatului în adoptarea legilor, ceea ce ar face ca legile să poată fi aprobate în Camera Superioară cu 50 de voturi din 100, față de 60 în prezent.

Actualul secretar pentru Educație din cadrul administrației Trump, Betsy DeVos, se opune categoric unei astfel de legi și s-a plasat de partea liceenelor care au dat în judecată statul Connecticut pentru politicile sale pro-transgenederi.

De asemenea, Procurorul General al lui Trump, William Barr, și-a manifestat sprijinul față de o lege din Idaho care restrânge participarea la competițiile sportive feminine doar la atletele femei din punct de vedere biologic.

www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.