După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 iulie 2020

Ovidiu Drăgan 🔴 VREMURILE DIN URMĂ… ULTIMA SPEȚĂ DE OAMENI

Să știi că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Acum știm. Vremurile sunt într-adevăr extrem de grele. Greutatea, ciudat, nu stă în pandemie sau sărăcie, fenomene meteo, izolare sau restricțiile din ultimul timp. Greutatea stă în ceea ce au devenit oamenii. Nu ar trebui să ne mirăm că citind Biblia, oamenii care se depărtează de Dumnezeu și de Cuvântul lui devin tot mai răi, spurcați, degenerați și pervertiți în mintea și acțiunile lor.

În ultimul timp am văzut ce înseamnă vremuri grele printr-o adevărată isterie globală. Moartea unui om care a săvârșit multe fărădelegi a generat o reacție uluitoare de revoltă și distrugere. Oamenii răstoarnă simbolurile luptei pentru libertate, credință și adevăr. Tot ce au făcut înaintașii noștri ca să ne bucurăm de libertate și progres este distrus în numele unui regres așa numit progresist. Ură față de Dumnzeu, dispreț față de simboluri și valori mai ales cele creștine sunt încurajate, lăudate și apreciate. Nu e nimic de publicat decât dacă este absurd, pervertit și violent. Totul parcă este desprins din episodul în care Lameh a zis nevestelor sale:„Ada și Țila, ascultați glasul meu! Nevestele lui Lameh, ascultați cuvîntul meu! Am omorât un om pentru rana mea, Și un tânăr pentru vânătăile mele. Cain va fi răzbunat de șapte ori, Iar Lameh de șaptezeci de ori câte șapte.”

Mai mult, în vremurile acestea grele au apărut și în țara noastră reclame mizerabile. Fabricate mincinos de oameni care nu au nici cea mai mică urmă de rușine, ele prezintă niște bătrânei care spun că ei sunt de o anumită orientare sexuală. Cine are nevoie de așa ceva? Ele sunt menite să reconstruiască prin cuvinte și orientare sexuală modul în care am fost creați. Da, am ajuns să facem reclamă la păcat și anormalitate, la perversiune și degenerare. Ca atacul să fie și mai pervertit au ales nume biblice cu rezonanță pentru lumea creștină pentru reclama lor.

O stare generală de frustrare și de neputință caracterizează acum zilele pe care le trăim. Descrierea apostolului Pavel către neexperimentatul și începătorul Timotei nu are nevoie de explicații sau traduceri. Merită să citim ce spune acest bărbat inspirat de Duhul lui Dumnezeu.

Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroși, trufași, hulitori, neascultători de părinți, nemulțămitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecați, clevetitori, neînfrînați, neîmblînziți, neiubitori de bine, vînzători, obraznici, îngîmfați; iubitori mai mult de plăceri decît iubitori de Dumnezeu; avînd doar o formă de evlavie dar tăgăduindu-i puterea.
Mai întâi să știm. Asta ne îndeamnă Pavel. Este important să știi adevărul, mai ales ce spune Dumnezeu. Atunci când ști e mai ușor să te păzești și să apreciezi ce este curat, valoros și important în viață. De aceea trebuie să citim Scriptura ca să știm cine suntem și ce putem deveni prin Harul Lui.

Mai apoi să recunoaștem aceste fărădelegi abominabile. Viitorul prezentat aici de o generație în care nu găsești valori sau calități morale este sumbru. Toate aceste descrieri nu fac decât să arate în ce direcție se îndreaptă lumea fără Dumnezeu.

În cele din urmă să ne depărtăm. Depărtarea nu are de-a face cu o izolare fără manifestare ci doar cu o protecție față influența aceasta malefică. Te îndepărtezi ca să nu fii influențat dar și ca să arați că poți fii lumină și sare.

Zilele din urmă scot la iveală ultima speță de oameni. Doamne ai milă de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.