După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 iulie 2020

Declarăm săptămână de post și rugăciune pentru România


Vedem cum România devine din ce în ce mai mult un teritoriu al fricii, al unor decizii luate în pripă, un teritoriu pe care te simți amenințat, simți cum îți fuge siguranța ta de cetățean de sub picioare. Pe de o parte e frica de Covid, pe de altă parte frica de măsuri exagerate și iraționale luate de guvernanți. Pentru mulți în spate este un trecut care i-a falimentat, care le-a luat locurile de muncă, care i-a îngropat financiar, iar în față un viitor nesigur și amenințător. Ce e de făcut? Ne mai rămâne un singur lucru în acest context în care proprii conducători ne fac să urlăm în interiorul nostru, văzând cum declarațiile lor ne pot înfunda din nou ca popor și ne pot închide din nou granițele, când tot ei au făcut ca milioane de români să-și câștige traiul peste hotare.

Ne mai rămâne să privim spre Dumnezeu, să strigăm spre El, să-L chemăm să ne ierte și să se îndure de noi. Să înceteze nebunia și bâlba de la nivelul conducerii și orice motiv de frică fie de Covid sau de orice altceva. Biblia spune că respectul și iubirea de Dumnezeu sunt începutul înțelepciunii, fără acestea se vor lua cele mai proaste și nocive decizii pentru noi românii. Iar tot în pandemie am văzut cum unii guvernanți au susținut păcate scârboase care au revoltat Pământul și Cerul. Nu avem ce spera dacă nu se va porni de aici, de la iubirea de Dumnezeu, de la sfințenie și smerenie.

Așadar, cred că oamenii credincioși din țară pot schimba în bine soarta României. Prin postul și rugăciunile noastre vom atrage îndurarea lui Dumnezeu asupra noastră, pentru a nu mai ajunge în situații de urgență, de panică și de faliment. Angajați-vă alături de zeci de mii de români în acest lanț de rugăciune în condițiile în care săptămâna care urmează va fi una de foc, se va hotărî soarta noastră în aceste condiții și ne rugăm ca demonul de control din perioada comunistă să nu se întoarcă niciodată în România, iar puterea acestui virus să scadă!

Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.