După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 iulie 2020

BP News.ro: George Soros se folosește de negri ca să atace Israelul

O grupare afiliată mișcării Black Lives Matter a organizat la Washington un marș care nu avea nimic cu problemele negrilor, ci cu statul Israel. Cei circa 200 de participanți au scandat lozinci împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu, pe care l-au numit „Domnul Război”, și au deplâns situația populației palestiniene.
Protestul a fost condus de un student de la Universitatea Harvard, care a citit o poezie foarte dură în care blestema statul israelian, numit „maestrul păpușar al tuturor continentelor”.
O astfel de mișcare este greu de înțeles, mai ales în Occident unde antisemitismul este taxat foarte dur. Este acesta un semn că mișcarea Black Lives Matter a scăpat de sub control? Foarte posibil, când reunești tot felul de personaje și grupuri cu programe diferite se poate ajunge la situații neașteptate.
Pe de altă parte, atâta vreme cât toate indiciile conduc la ideea că în spatele acestei mișcări difuze care a dat foc Americii, în unele cazuri la propriu, se află progresiștii lui George Soros un atac la adresa actualului guvern israelian nu ar trebui să ne mire.
George Soros este el însuși evreu, dar un evreu care nu se află în relații bune cu statul israelian. Din contră, miliardarul american finanțează de mult timp mișcări contra regimului de la Tel Aviv, care îndeamnă la boicotarea statului evreu prin orice mijloace. Exact acest lucru au cerut participanții la protestului de la Washington.
Politicile statului israelian sunt într-adevăr criticabile, iar problema palestiniană rămâne nerezolvată de decenii, dar nu aceasta pare să fie principala problemă a miliardarului care se vrea stăpânul lumii.
George Soros este un om fără patrie și dușmănește orice stat cu care ar putea avea o legătură. Cu Israelul se află de mult în război, iar în Ungaria, țara sa natală, se dușmănește cu Viktor Orban. Marea Britanie i-a acordat azil în 1947 și tot acolo a învățat carte. Drept răsplată, Soros a dat o lovitură năprasnică cu un atac speculativ din 1992, când a prăbușit lira sterlină și a câștigat scurt 1 miliard de dolari. Mai e doar America, unde s-a stabilit de zeci de ani și acum încearcă să o distrugă cu mișcarea neo-bolșevică pe care o finanțează din greu. De ce să ne mire că acum încearcă să distrugă întreg Pământul?

De ce să amesteci toate lucrurile – negrii, ura contra lui Trump, ura față de Israel, isteria cu pandemia, minoritățile sexuale? Simplu, timpul trece în defavoarea bătrânului megaloman. Luna viitoare va împlini 90 de ani și nu mai e timp să-și vadă visul realizat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.