După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 12 iulie 2020

Bolsonaro a numit un pastor evanghelic în funcţia de ministru al Educaţiei. Președintele Braziliei vrea să elimine ideologia de gen

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a numit un pastor evanghelic în funcţia de ministru al Educaţiei, care are un rol important în deciziile privind dreptrurile religioase, relatează sâmbătă DPA, citat de Agerpres. Bolsonaro a promis că "va curăţa şcolile de ideologia de gen" şi de "ideologiile care se opun valorilor familiei".

În vârstă de 62 de ani, Milton Ribeiro este militar în rezervă, fost vice-rector al unei universităţi private din Sao Paolo şi pastor la Biserica Presbiteriană Santos.
Numirea a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.
Ministerul Educaţiei joacă un rol important în deciziile privind drepturile religioase din Brazilia.
În momentul în care a fost ales, Bolsonaro a promis că "va curăţa şcolile de ideologia de gen" şi de "ideologiile care se opun valorilor familiei".
Potrivit şefului statului, şcoala ar trebui să se concentreze doar pe pregătirea copiilor pentru carierele lor viitoare.
Grupurile conservatoare şi evanghelice se numără printre cei mai importanţi susţinători ai lui Bolsonaro.

Ribeiro este al patrulea ministru al educaţiei de când Bolsonaro a devenit preşedinte în urmă cu un an şi jumătate.
Predecesorul său, Carlos Decotelli, a fost nevoit să demisioneze chiar înainte de a-şi începe efectiv mandatul în urma apariţiei unor suspiciuni privind cariera sa academică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.