După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 iunie 2020

Bebe Ciaușu 🔴 Jos măştile!



În fiecare an, undeva între lunile februarie şi martie, are loc în Basel, Elveţia, carnavalul „Basler Fasnacht”. Este un prilej de comportament rebel, când Fasnächtlerii renunţă la orice normă de moralitate şi se lasă pradă celor mai josnice porniri. Aleargă pe străzi, intră în restaurante, fac tot felul de farse revoltătoare, care degenerează adesea în scandaluri. Dar nimeni nu ştie cine şi ce face, pentru că toţi participanţii la carnaval poartă măşti hidoase.

În fiecare an, cu prilejul acestui carnaval, Armata Salvării încearcă să-i conştientizeze pe oameni de urmările comportamentului lor ruşinos, punând afişe prin tot oraşul cu următorul mesaj „Gott sieth hinter deine maske”, adică „Dumnezeu vede şi dincolo de mască”.

În acelaşi fel, Dumnezeu vede dincolo de măştile pe care le purtăm fiecare dintre noi, pentru că „Nicio făptură nu este ascunsă de El, ci totul este gol şi descoperit înaintea ochilor Aceluia cu care avem a face” (Evrei 4:13).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.