După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 24 mai 2020

WEBINAR ONLINE PENTRU CREȘTERE SPIRITUALĂ 🔴 Luptați pentru credință | Epistola lui Iuda

Pandemia a limitat accesul creștinilor la serviciile divine din locașurile sfinte. Un mare număr de biserici nu au reușit să se adapteze la condițiile de închinare și ucenicie în mediul online. Credincioșii caută învățătură și dacă nu cunosc Biblia, devin vulnerabili la diverse erezii și învățături nimicitoare care bântuie masiv în spațiul online. Pentru a preveni rătăcirea și căderea de la credință și pentru ca să aibă o sănătoasă creștere spirituală sănătoasă este important pentru fiecare ucenic al lui Hristos să învețe cum să studieze Biblia în profunzime.

La conferința online de două zile din 30-31 mai pastorul Vasile Filat va preda Epistola lui Iuda după metoda inductivă. La această conferință vei învăța:
- cum să te lupți pentru credința adevărată
- cum să studiezi Biblia în profunzime
- cum să conduci un grup de studiu biblic

Sesiunile se vor desfășura în ambele zile după același program:
10:00 - 13:00 - Studiu Biblic
13:00 - 15:00 - Pauză
15:00 - 18:00 - Studiu Biblic

Pentru participare la conferință aveți nevoie de manualul “Epistola lui Iuda"Dacă locuiți în Chișinău, pentru procurarea manualului contactați pe diaconul Igor Filimon ‭+373 (78) 439214. Dacă nu aveți posibilitate să faceți rost de manual în forma tipărită, puteți procura manualul online de la acest link:


Pentru participanții la conferință se face o reducere de 30% la versiunea electronică a manualului. Ca să puteți beneficia de reducere trebuie să introduceți la procurare codul IUDA30.

Pentru înregistrare completați formularul de AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.