După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 aprilie 2020

OXENTIA TOURISM: "CĂLĂTORIE VIRTUALĂ" ÎN ISRAEL & IORDANIA

Shalom !

Trăim o vreme în care datorită pandemiei de COVID 19, „călătoriile” noastre se rezumă la a merge până la serviciu și înapoi, la cumpărături sau scurte plimbări în jurul casei. Și faptul acesta poate fi frustrant.

Pentru un timp am amânat călătoriile de afaceri, vacanțele sau drumețiile. ️Dar o veste bună - cu ajutorul tehnologiei putem călători oriunde în lume!
În următoarea perioadă de timp, Oxentia Tourism te invită la un tur virtual în Israel și Iordania cu speranța că atunci când se va putea, ni te vei alătura în călătoriile noastre de descoperire a locurilor despre care ne vorbește Biblia, Sfânta Scriptură.

️Îți dorim o „călătorie virtuală” cât mai plăcută alături de noi!



️BINECUVÂNTAREA ARONICĂ - OXENTIA TOURISM




 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | www.youtube.com/OxentiaTourism
 Website | www.oxentiatourism.ro

Continuăm  ne rugăm ca Bunul Dumnezeu, Sfântul Lui Israel  fie cu fiecare din noi și în această perioada, o vreme în care cu siguranță suntem puși la încercare. Trebuie  fim curajoșitrebuie sa fim taritrebuie sa fim credincioși Domnului Isus Cristos, pentru  avem și slujim un Dumnezeu Mare.

️ [1Samuel 12:22] "Domnul nu va parasi pe poporul Lui, din pricina Numelui Lui celui Mare, caci Domnul a hotarat sa faca din voi poporul Lui"
️ [1Samuel 12:24] "Temeti-va numai de Domnul si slujiti-L cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El pentru voi."
️ [1Samuel 12:25] "Dar, dacă veţi face răul, veţi pieri, voi şi împăratul vostru."

Cu aleasă prețuire,
Oxentia Tourism
📧 office@oxentiatourism.com
️ +40.723.294.027
️ +40.746.675.313

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.