După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 aprilie 2020

Știri Botoșani.ro: Centrul Creștin de Îngrijire „Casa Simeon” – Răchiți a fost închis. Toate persoanele au fost confirmate cu Covid

Toate persoanele din centrul privat de bătrâni din localitatea Răchiți, atât beneficiari, cât și angajați, au fost diagnosticați cu noul coronavirus.
După ce, în cursul zilei de marți, 20 de persoane din totalul de 29, dintre care 16 bătrâni asistați și patru angajați, au fost confirmate cu această afecțiune, miercuri dimineață au sosit rezultatele, pozitive, pentru celelalte nouă persoane rămase în izolare în cămin.
Neoficial, nu se cunoaște sursa infectării, cel mai probabil contaminarea fiind una comunitară. Probele de sânge în vederea testării pentru COVID au fost prelevate sâmbătă, când au apărut suspiciuni de infectare.
Cele nouă persoane confirmate miercuri au fost preluate de ambulanțe și internate pe Secția de Infecțioase a Spitalului Județean, așa cum s-a întâmplat cu cele confirmate marți, centrul fiind închis.
DSP desfășoară o anchetă epidemiologică în acest caz.
Marți seară, Instituția Prefectului a informat că centrul din Răchiți a fost declarat focar, raportând situația Institutului Național de Sănătate Publică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.