După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 martie 2020

Tony Berbece 🔴 În loc de “Andra tutto bene!”


Văd o campanie a oamenilor de a se înviora prin care se colorează curcubee (semn lăsat de Dumnezeu după o prima curățire a pământului de păcat în urma căreia au rămas doar 8 oameni), curcubee însoțite de mesajul “Totul va fi bine!” Campania în sine nu e rea. Dar nu pentru că ne dorim sau poruncim noi să fie bine va fi bine.

Eu vă propun să schimbăm cuvintele, cel puțin în rugăciunile noastre. Iată ce ar trebui să spunem de fapt cu multă smerenie și cu capul plecat: Doamne, iartă-ne pentru milioanele de avorturi, iartă-ne pentru oamenii lăsați să moară de foame pe planeta noastră timp în care am investit miliarde pe nimicuri și plăceri, pe programe spațiale și pe nimicuri, iartă-ne pentru că Te-am înlocuit pe Tine și Cuvântul Tău cu vrăjitorie, magie, ocultism, Yoga și cu “legi” date după poftele noastre murdare. Doamne, iartă-ne pentru războaiele făcute din lăcomie, fără să ne pese de copiii intoxcați cu gaze și sfârtecați de bombe create de noi.

Doamne, iartă-ne că ne-am concentrat doar pe trup, când acesta este doar o carcasă pieritore, iartă-ne că omorând cugetele puse de Tine în noi ne-am aruncat cu foame spre orice păcat, făcând din destrăbălare virtute și din virtute ceva de batjocorit.

Doamne, Te mai rugăm: “Ia-ne în stăpânirea Ta!”

P.S. În New York, locul în care se sărbătorea acum câteva luni în urmă trecerea legii de a avorta copiii chiar până în ultima zi a sarcinii, loc în care într-un club din anii 60’ a început revoluția destrăbălării sexuale, au adus 45 de camioane frigorifice ca să suplinească locurile de la morgă. Dar tot acolo au dat zilele acestea vina pe creștini că ei au răspândit virusul prin Biserici, neținând cont de stadioane, Mall-uri și cluburi unde se adună mai mulți oameni decât în Biserici. Realizați că nici în ultimul ceas oamenii nu se trezesc? Ne rugăm pentru trezirea lumii întregi!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.