După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 martie 2020

Florin Ianovici 🔴 Fie că trăim, fie că murim, noi suntem ai Domnului

În Italia zeci de bătrâni au fost găsiți morți, abandonați în azile. Cei ce erau obligați să aibă grijă de ei, au fugit.
În țară se confiscă stocuri întregi de materiale sanitare – măști, dezinfectanți – de la cei ce le-au cumpărat pentru a le specula ca să se îmbogățească pe seama nenorocirii semenilor.
Grupuri organizate de hoți se deghizează în doctori, inspectori sanitari, pătrund în case ca să jefuiască.
Câteva supermarketuri au ridicat brusc prețul alimentelor sau produselor de bază și au făcut profit pe seama fricii determinate de izolare.
Coronavirusul nu o să ne facă mai buni, ci va potența ceea ce suntem. Bunătatea și răutatea vor crește exponențial în aceste zile de încercare.
Dacă Dumnezeu va avea milă, și cred că va avea, vom ieși și din această criză. Faptul că ea va trece este una, cum va trece peste fiecare dintre noi, este alta.
Nu putem de frica morții să nu mai trăim. Este o datorie sfântă să ne ajutăm semenii. Cu fiecare ajutor dat celor încercați, viața se coboară peste noi. Cu fiecare frică, renunțare, cu fiecare nepăsare, moartea ne acoperă.
De aceea biserica Renovatio este în linia întâi. Prin proiectul Samaritenii SOS suntem acolo unde nu ajunge nimeni în aceste zile: la bătrânii, familiile, semenii care sunt afectați și au nevoie de sprijin.
Doamna E.N din București se simțea abandonată de oameni și de Dumnezeu când samariteni au răspuns la telefonul ei. Am ajuns la ea acasă și cu ochii în lacrimi ne-a spus: ,,deci Dumnezeu m-a ascultat...’’
Să ne facem partea. Să traversăm această criză ca adevărați oameni ai lui Dumnezeu. Să lăsăm deoparte ciondănelile, răutățile, frica, lașitatea ambalată drăguț și să dăm o mână de ajutor, ca o mărturie a dragostei Lui și a credincioșiei noastre.
Pe lângă alimentele cu care vrem să sprijinim pe cei încercați - 350 persoane -, avem posibilitatea – datorită unor oameni cu inimă mare – să vă dăruim un kit care conține o mască și mănuși de protecție. Avem disponibile 1000 de kituri.
Pentru cei care doresc, vă punem la dispoziție un link pe care îl puteți accesa:
Telefonul la care puteți suna este: 0761 067 822
Colectivul de intervenție SOS Samaritenii Renovatio are astăzi 93 de voluntari. Să ne rugăm ca Dumnezeu să ne păzească astfel încât să putem sluji în continuare.
Mereu încercați, dar niciodată biruiți.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.