După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 martie 2020

🙏 APEL URGENT LA POST ȘI RUGĂCIUNE‼️


În Numele Domnului vă rog frumos să mijlocim pentru sora Paula, soția fratelui pastor Sandu Simon (de la biserica Agape din Phoenix, Arizona) care se află internată la Mayo Clinic, Arizona la secția de terapie intensivă. Starea ei de sănătate este foarte gravă, având o infecție avansată la plămâni din pricina coronavirusului. Ea a fost intubată din cauza complicațiilor respiratorii şi astfel suportul ventilatorului este necesar.

Sora Paula are doar 59 de ani și este asistentă medicală, care și-a dedicat viața a îngrijii pe alții, însă astăzi luptă pentru viața ei. În aceste momente neobișnuit de grele, să sprijinim în post și rugăciune întreaga familie. Bunul Dumnezeu să o vindece pe sora Paula, să întărească familia și să de-a biruință în această încercare. Dumnezeu să ne asculte rugăciunile și să se atingă de sora Paula Simon! AMIN! Domnul să vă binecuvânteze!

Dorina Madaras

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.