După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 februarie 2020

Deputatul Daniel Gheorghe despre primul muzeu al homosexualității din România, finanțat cu 200 000 de euro...

Avem un Muzeul Național al Comunismului în România?
Încă nu, deși s-au depus mari eforturi pentru asta, în afară de Memorialul Durerii de la Sighetul Marmației care este absolut excepțional, au fost doar piedici, amânări și jumătăți de măsură.

Avem un Muzeu al Rezistenței Anticomuniste din România?
Sigur nu avem!

Avem în România un Muzeu al Culturii și Civilizației Creștinismului Românesc ?
Nici asta nu avem și sigur ar stârni tone de polemici stupide când ar fi propus!

Avem un Muzeu al Inventicii Românești? Nici asta nu avem, iar cercetarea rămâne o bătaie de joc subfinanțată sistematic de zeci de ani!

Avem în România un Muzeu al Fizicii și Explorării Aero-Spațiale?
Din câte știu nici așa ceva nu avem!

Însă, se pare că vom avea nici mai mult și nici mai puțin decât un Muzeu al Istorieiși Culturii Queer din România (în traducere pentru noi, ăștia etichetați drept "retrograzi", este vorba despre primul muzeu al homosexualității de la noi din țară)!

Finanțarea de sute de mii de euro vine pe fondurile norvegiene, alea de care atunci când m-am legat în Parlament mi-au sărit o droaie în cap de zici că fluierasem în biserică (scuze că dau acest exemplu, probabil din perspectivă "progresistă" și fluieratul în biserică a devenit un act înalt de cultură )!

Dacă norvegienii sunt așa interesați de problemele sociale din România de ce nu bagă banii în incluziunea persoanelor din medii defavorizate, în susținerea copiilor cu dizabilitati ori în desființarea ultimelor closete din curțile școlilor din satele care nu beneficiază de minimul unor condiții educaționale?

Însă vedem altceva, vedem un plan sistematic de reeducarea în paradigmă LGBT a Românilor și de impunere a unor elemente ideologice complet străine și opuse valorilor culturale și identitare creștine, valori perene pe care le împărtășesc cetățenii României, indiferent de originea ori statutul lor!


Voi interpela Guvernul României să ne explice care este motivația pentru care instituțiile din România dau curs unor astfel de inițiative complet nejustificate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.