După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 ianuarie 2020

Florin Ianovici 🔴 Nu vei fi niciodată suficient de pregătit


Nesiguranța e un sentiment comun oamenilor. Deseori ezităm pentru că nu ne simțim pregătiți.

Întrebați-l pe Moise dacă era pregătit pentru sarcina dată de Dumnezeu. Avea atâtea argumente: ei nu mă vor crede. E și firesc ca ei să nu te creadă, când nici tu nu crezi în tine: am vorbirea greoaie...

Ghedeon nu vede nicio resursă: cu ce să izbăvesc pe Israel? Nu am averea, nu am puterea, nu am autoritatea care se cere pentru o asemenea slujbă.

Noi toți facem aceeași greșeală, crezând că vom fi vreodată pregătiți. Aș vrea să te ajut să îți eliberezi sufletul de această povară, spunându-ți: nimeni, dar absolut nimeni, nu este pregătit pentru ceea ce Dumnezeu ne cere.

Oamenii când stau în fața vieții, indiferent de vârstă, pregătire, resurse, au sentimentul că sunt nepregătiți. Când însă privesc în trecutul lor și își amintesc de biruințele avute, au tendința de a se da mari și de a se lăuda în fața altora, mințindu-i, cât de pregătiți erau ei. E felul omului de a fi.

Tu să nu fi așa.

Când Avraam, Moise, Iosua, David, Ghedeon, ucenicii au fost chemați de Dumnezeu să facă ceea ce dorea Dumnezeu, ei și-au cunoscut neputința, au avut nesiguranță, dar au înțeles un adevăr pe care au putut construi, care le-a dat curajul să meargă înainte: Eu, zice Domnul, sunt cu voi.

Eu sunt cu voi în toate zilele este singurul adevăr care nu se va clătina niciodată. Ce sunt eu, ce ești tu? Suntem oameni slabi, nepregătiți, temători. Puterea mea nu este ce sunt eu, ci puterea mea este dată de faptul că El este cu mine.

Și dacă încă nu știi, sau ai uitat: El este Atotputernic.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.