După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 ianuarie 2020

Evenimentul lui Franklin Graham de anul acesta de la Liverpool a fost anulat de către oficialități deoarece opiniile lui - în special interpretarea sa biblică a căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie - sunt „incompatibile cu valorile noastre”, Franklin considerând căsătoria homosexuală un „păcat”...


Rev. Franklin Graham, evanghelist și fiul regretatului predicator Billy Graham, a fost invitat să vorbească în această vară la un eveniment in Liverpool, Marea Britanie. Totuși, acest eveniment nu va mai avea loc.

Evenimentul lui Graham, care urma sa aiba loc la ACC Liverpool, a făcut parte dintr-un tur mai mare prin Regatul Unit. Cu toate acestea, oficialii britanici au anunțat vineri că evenimentul va fi scos din program, deoarece opiniile lui Graham - în special interpretarea sa biblică a căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie - sunt „incompatibile cu valorile noastre”.

Nu este surprinzătoare decizia oficialitatilor de a anula participarea lui Graham în Liverpool. Protestatarii i-au mustrat pe liderii locali pentru că au permis lui Graham să împărtășească Evanghelia în public

Unul dintre grupurile care s-au opus participarii lui Franklin Graham la ACC Liverpool a fost Labour LGBT Network , organizatie care promoveaza stilul de viata homosexual in Liverpool si care il califica pe Franklin drept „un predicator al urii si homofob”

Luni după-amiază, Graham a răspuns la decizia ACC Liverpool printr-o scrisoare deschisă către comunitatea LGBTQ din U.K., informându-i că vine în Marea Britanie pentru a nu-i condamna. Mai degrabă, vine să prezinte Evanghelia.

De asemenea, Graham a apărat dreptul la libera exprimare și libertatea religioasă. El a scris că nu vine în U.K. „să vorbească împotriva nimănui”, deoarece Evanghelia „este incluzivă”.

„Vin să vorbesc pentru toată lumea”, a adăugat el. „Evanghelia este incluzivă. Nu promovez ura, ci dragostea. ”

Predicatorul în vârstă de 67 de ani și-a încheiat scrisoarea spunând că cei din comunitatea LGBTQ sunt „absolut bineveniți” să participe la unul dintre evenimentele sale din U.K.



▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.