luni, 11 noiembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 Acum...!


"Acum, aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut, Iacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele: „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: eşti al Meu." Isaia 43:1

El știe că cel mai important moment al vieții tale este acum.

El nu vorbește pentru ziua de ieri și nici nu îți promite doar ziua de mâine, ci acum, în acest moment îți spune: nu te teme.

Viața nu se trăiește ieri, viața nu se trăiește mâine, ci acum. Și chiar acum, în acest moment, El este cu tine.

Promisiunea izbăvirii nu o face un om a cărui mână este slabă, nu o face un om care se folosește de tine și apoi te uită, ci este făcută de Dumnezeu însuși, Cel a cărui mână este puternică și care te-a iubit chiar și când nu L-ai iubit.

El este Făcătorul tău, așa că nu te teme că nu știe cum să vindece boala ta. El te cunoaște ca nimeni altul încă de când erai un plod în pântecele mamei tale. Doctorii au atâtea de învățat încă și cunosc atât de puțin din ceea ce este omul, dar Cel ce a făurit omul știe totul despre el.

Cel ce a întocmit pământul, luminătorii și tot ceea ce se vede și le ține pe toate în ființă, are puterea și înțelepciunea să te ajute să o scoți la capăt cu încurcăturile pe care le ai. Când tu nu vezi nicio rezolvare, El vede soluția la toate.

Te știe și te cheamă pe nume ca să înțelegi că iubirea Lui nu se tocește, nu se stinge. Dacă trăiești sentimentul istovirii și al renunțării, al durerii că nu ești important pentru nimeni, nu uita că acum, El te cheamă pe nume și îți spune: ești al Meu.


E ziua de luni...

E ziua când Dumnezeu, acum...

îți vorbește...

te încurajează...

te vindecă...

îți dă biruință...

te iubește...

Rămâi un fiu , o fiică de Dumnezeu și vei fi biruitor.

Doamne ajută!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.