După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 14 septembrie 2019

Vasi Duma 🔴 Ce ai de dat?


Tu şi lumea.
Schimb la schimb.

Lumea face abuz în acest negoţ, tot timpul ne oferă mai mult decât îi oferim noi ei. Mereu parcă suntem păcăliţi, şi într-un mod subtil, trebuie să recunoaştem. Ea ne oferă stres, goliciune interioară, prosteală, sărăcie spirituală… şi noi încasăm, încasăm, încasăm. Singurul reflex salvator în faţa ei, ne rămâne bombănela, trăncănitul inutil. E timpul să opreşti acest proces blestemat, să nu mai stai resemnat în faţa ei, scuzându-te comod: ,,asta e, ce să faci…aşa e viaţa.”

Nu! Nu e asta viaţa! E tocmai perspectiva pe care lumea ne-a inoculat-o. De ce nu mai avem timp de odihnă, lectură, joacă, meditaţie, Biblie, Biserică… De ce? Pentru că lumea a făcut ,,înconjurul lumii” să te facă ucenicul ei, un discipol umil şi frustrat, să declari sceptic: ,,asta-i viaţa domn’le, n-ai ce-i face.” Şi o văd bezmetica, hlizindu-se pe la colţuri şi frecându-şi mâinile în semn de victorie.

Dar avem o şansă, şansa de a călca pe urmele uriaşilor din Faptele Apostolilor şi să-i demonstrăm că nu suntem la cheremul ei, că nu suntem zilierii ei umiliţi şi obidiţi. Avem şansa să o subordonăm. Şi atunci când ne spune: ,,las’ că nu-i timp, nu vezi cât eşti de ocupat!”, să îi punem un plasture pe gura ei logoreică şi să o facem mută! Aşa făceau apostolii, sfinţii, creştinii de rasă. Nu suntem într-un picaj implacabil, sunt sigur că ne putem şterge genunchii tinoşi, că ne putem ridica prin harul Domnului şi că putem demonstra ,,lumii” că doar carcasa noastră îi aparţine, potasiul şi magneziul, în rest, noi nu suntem din ,,lume”, că, deşi e strălucitoare şi ademenitoare, nu avem ochi pentru ea, nu avem timp pentru ea, nu avem suflet pentru ea. Să ştie ,,lumea” că noi ce avem îi dăm şi anume pe Isus!
Oferă-l pe Isus, prietenilor, colegilor, copiilor tăi.

E timpul să îţi faci rost de o gură apostolică, de creștin autentic şi să spui ,,lumii”: ,,ce am îţi dau, pe Isus din Nazaret!”
A sosit ceasul să ofertezi, dă ce ai în suflet, cu condiţia să fie Domnul Isus!

Vasi Duma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.