vineri, 13 septembrie 2019

„Transgender” este o boală mintală și ar trebui tratată ca atare

„Transgender” este o boală mintală și ar trebui tratată ca atare”: spune fostul șef al departamentului de psihiatrie din Spitalul Johns Hopkins.

Nebunia „transgender” promovată în prezent de mass-media controlată drept „următoarea frontieră a drepturilor civile” este de fapt o boală mintală și promovarea ei cooperează cu tulburări mintale”, a declarat fostul șef de psihiatrie la Spitalul Johns Hopkins.
Dr. Paul R. McHugh, care este în prezent profesor distins de psihiatrie la spitalul de renume mondial, a mai spus că schimbările de sex erau „imposibile din punct de vedere biologic” și că medicii care „promovează o operație de schimbare de sex, colaborează la promovarea unei tulburări mentale”.
images
În plus, el a spus, „transexualitatea este o tulburare mentală care merită tratament”, deoarece societatea este tratată și pentru alte tulburări mentale și nu ar trebui să fie tratată de mass-media sau de profesia medicală în forma în care este.
Dr. McHugh, care este autorul a șase cărți și cel puțin 125 de articole medicale revizuite de la egal la egal, a făcut aceste declarații într-un articol din Wall Street Journal intitulat „Chirurgia transgender nu este soluția”, în care a explicat că chirurgia transsexuală nu este soluția pentru persoanele care suferă de o „tulburare de supoziție” – ideea că masculinitatea sau feminitatea lor este diferită de ceea ce natura le atribuie biologic.
În sprijinul opiniei sale, el s-a referit la un studiu recent care a arătat că rata sinuciderii în rândul persoanelor „transsexuale”, care au suferit o intervenție chirurgicală de schimbare de sex este de 20 de ori mai mare decât rata sinuciderii în rândul persoanelor normale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.