După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 august 2019

Tony Berbece 🔴 Marian Ciocan, un “Ștefan” care a plecat acasă la Domnul lui!


Și eu l-am cunoscut pe Marian Ciocan, mă întâlneam mereu cu el pe holurile Institutului Teologic, era un frate calm, înțelept, plin de zâmbet și de blândețe. Se ridică o întrebare: “De ce așa devreme?” Aceeași întrebare și-a pus-o Biserica Primară când cel mai zelos diacon al ei, tânărul care închidea gura iudeilor cu înțelepciunea lui, a fost ucis cu pietre. A plecat privindu-L pe Isus stând la dreapta Tatălui.

Poate că unii s-ar fi întrebat: “De ce Isus nu L-a apărat de pietre, de ce Isus nu L-a mai lăsat pe pământ?” Dar Biserica nu s-a lăsat clintită de astfel de întrebări nici când Apostolul Iacov a fost ucis de sabia lui Irod. A acceptat voia și planul Lui Dumnezeu, i-a plâns, i-a regretat, însă nu s-a lăsat desnădăjduită. Desnădejdea nu ne caracterizează.

Cu siguranță noi și familia lui Marian suntem profund îndurerați, ne rugăm pentru familia lui, iar marea Biserica a lui Cristos o va mângâia și îi va purta poverile în continuare. Însă cu toții știm că pentru noi, moartea nu e o tragedie cum o numesc ziarele, ci, așa cum spunea Apostolul Pavel, este un câștig. Nu se poate ca cei care propovăduiesc frumusețe Cerului și a întâlnirii cu Cristos să fie îngroziți de moarte și clătinați de ea.

Marian s-a dus să-L întâlnească pe Cel pe care L-a slujit. El a fost chemat ca și Ștefan, mai devreme. De ce? Doar Cel ce L-a chemat o știe. Noi rămânem aici un pic mai mult pentru a le spune altora despre această măreață întâlnire cu Dumnezeu de care Marian a avut parte deja. Totul va trece ca un abur și ne vom revedea cu fratele nostru pe care cu toții l-am iubit și îndrăgit.

Moarte, ai fost învinsă, iar Marian nu a fost înghițit de tine, ci de viața veșnică alături de Cristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece

P.S. Pentru cei ce doriți să-i ajutați familia acestui brav slujitor, care a plecat la Domnul, aveți conturile soției lui mai jos:


Cont EURO: RO98 RZBR 0000 0600 2116 8297
Cont RON: RO60 RZBR 0000 0600 0737 4611
Beneficiar: Daniela Ciocan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.