După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 august 2019

Banner pro-viață interzis de autorități în Canada în urma plângerilor activiștilor pro-avort

Autoritățile din Kelowna, oraș din provincia canadiană Columbia Britanică, au interzis un banner pro-viață, aflat pe autostrada West Kelowna, în urma plângerilor activiștilor pro-avort. Bannerul, finanțat de organizația pro-viață Kelowna Right to Life Society înfățișa o femeie în două ipostaze, în stadiu avansat de sarcină și ținând în brațe un nou-născut, cu mesajul „dreptul nostru la viață nu depinde de locație”, cu trimitere la faptul că pe teritoriul Canadei avortul nu are nicio restricție, fiind permis în orice moment al sarcinii, chiar și înainte de naștere.
Există în schimb un ghid de norme și practici medicale care recomandă avortul după săptămâna 23 de sarcină doar în cazul unor „grave anomalii la copil” sau „situații clinice excepționale”. Respectarea acestor norme este la latitudinea spitalelor și clinicilor nefiind reglementată de vreo lege. Astfel, sunt destule cazurile în care femei însărcinate care au depășit săptămâna 23 de sarcină apelează la mai multe spitale până să găsească unul dispus să efectueze avortul. Cel mai mediazat a fost în 2016 când o femeie în săptămâna 35 de sarcină a fost refuzată de 2 spitale, dar până la urmă a găsit un al treile spital care a efectuat avortul.

La aceasta se referea mesajul. Cu toate acestea organizația pro-viață a fost somată să înlăture bannerul pe motiv că „induce în eroare cu privire la avorturile la terment avansat în Canada”. În somație autoritățile spun că „se întâmplă extrem de rar în Canada ca avorturile să fie efectuate în stadiu avansat de sarcină, iar atunci când se întâmplă, cu siguranță nu este la solicitarea femeii însărcinate”. Consiliul local din Kelowna a calificat bannerul ca „ofensator la adresa femeilor care au avut sau intenționează să aibă avort”. Nu știm cum bannerul poate „induce în eroare” când datele statistice arată altceva și chiar ministrul sănătății din provincia Quebec declară că „legal în Canada orice femeie are dreptul la avort în orice moment până la nașterea copilului, iar aceasta este o decizie a Curții Supreme”. Având în vedere că spațiul pentru banner are chiria plătită pentru încă 6 luni, Kelowna Right to Life Society lucrează la un nou banner al cărui mesaj va fi acela că și bărbații sunt afectați de avorturi.
Sursă: lifenews.com
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.