După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 iulie 2019

Un cuplu american a renunțat la gemenii nou-născuți acuzând că femeia a dat naștere “copiilor greșiți”...

Un cuplu american a renunțat la gemenii nou-născuți acuzând că femeia a dat naștere “copiilor greșiți”.
Cuplul de origine asiatică a apelat la o clinică de fertilizare in vitro (IFV) din California, iar femeia a dat naștere unor băieți gemeni. Doar că cei doi părinți au fost nemulțumiți deoarece băieții nu erau de origine asiatică, și nu erau înrudiți în nici un fel cu ei. Părinții au dat clinica în judecată și au refuzat să păstreze copiii, acuzând că au născut “copiii greșiți”.

S-ar putea spune că vorbim aici de o formă de malpraxis din partea “clinicii” IFV. Însă chestiunea de fond este cu totul alta. Chestiunea de fond este că astfel de practici non-etice se circumscriu ideii că orice om ar avea „dreptul de a avea un copil natural”. Or, copilul nu este un obiect asupra căruia avem drepturi, şi nu este nici un obiect aflat în proprietatea noastră, pe care îl putem schimba, “customiza” sau chiar distruge când şi cum voim. Copilul nu este o marfă pe care o cumperi de la tejghea și pe care o “personalizezi” ca să corespundă așteptărilor tale. Copilul este o ființă umană cu drepturi depline; iar printre aceste drepturi se numără dreptul la viaţă, dreptul de a fi crescut, educat şi iubit într-o familie, şi dreptul de a fi respectat ca persoană de la un capăt la celălalt al existenţei sale, de la concepţie la moarte.
Reiau în lumina acestui (nou) caz un articol care tratează pe larg chestiunea IFV:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.