vineri, 12 iulie 2019

Traian Băsescu despre procuroarea Pițurcă: „La fel de brutal au intrat procurorii norvegieni peste familia de români din Norvegia. De ce trebuie noi să copiem de la alții?”

Fostul președinte Traian Băsescu susține că CSM-ul a albit-o pe procuroarea Pițurcă ca o reacție insctinctivă a sistemului de a-și proteja oamenii. Băsescu consideră CSM a greșit pentru că situația socială este una extrem de tensionată.
”Tipul ăsta de reacții ale oamenilor din justiție fac oamenii să-și piardă încrederea în justiție. Când o țară întreagă vede un procuror că trage de un copil…(…) Tot scandalul în jurul acestui copil a început de la atitudinea acestui procuror.
Nu pot spune că m-au șocat imaginile, că am văzut atâtea la viața mea. Mi s-a părut o confirmare o mișeliei de a aresta o femeie însărcinată în luna a opta, fosta șefă a ANRP, care a fost băgată la beci, alături de șobolani. Aia este degradant pentru întreg sistemul. Așa este și în cazul copilei.
Această procuroare, după părerea mea este o mare greșeală că este ținută în sistem, dar aduceți-vă aminte că la fel de brutal au intrat procurorii norvegieni peste familia de români din Norvegia. Nu suntem unici, dar de ce trebuie noi să copiem de la alții?
Categoric, este prea mult ce a făcut azi CSM-ul!”, a spus Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.
În aceeași emisiune, fostul președinte a mai afirmat că „DGASPC constatase că fetița nu avea ce să mănânce”. Este o afirmație falsă.

Vasile Șărămăt are o afacere proprie. Casa lor arată ca o vilă. O întrebare: câți români au camere de supraveghere în casă cum are aceată familie? Și câți români cu camere de supraveghere în casă nu au ce să mânânce??? Rahitismul cu care a fost diagnosticată Sorina nu e despre lipsa mâncării, ci despre nefixarea vitaminei D.
Hai să nu mai mințim poporul cu lipsa de mâncare a Sorinei. Care a fost infirmată de toată localitatea de altfel.
Sursa: Stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.